Sabahtan bu yana biraz baş ağrısı vardı bende sağ tarafta başım çok ağrıyor sağ burun akıyor sol tarafta ise burnumu hiç tıkanmamasına rağmen oradan son 3 buçuk saatte 5-6 kere kan geliyor az da değil yani fazla geliyor Google’dan net bir cevap alamadım aranızda bu durumu yaşayan var mı neden olur Sizce hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum İnşallah önemli bir şey değildir ya bu dinlenemiyorum sürekli hareket halindeyim stres sıkıntı aşırı derecede var ne gece ne gündüz dinlenemiyorum hiçbir şekilde ne kadar Hasta olsan da uzanamıyorum bile
Benim oğlum da var bu durum genellikle yazın daha çok oluyor bütün kanaması ama öyle böyle değil aşiri bir şekilde kanıyor doktora gittik kan tahlili yaptılar kulak Burun Boğaz doktoruna gönderdiler baktı doktor burnunda yara varmış bir türlü de iyileşmiyor halen ara ara kanar bence sizde gidin bir doktora tahlil yapsınlar öncelikle sonrada kulak Burun Boğaz uzmanı görsün
Eğer bir kereliğine mahsussa soğuk algınlığından kaynaklı olabilir burun akıntınız varmış zaten ondan kaynaklı olabilir. Yok her zaman kanıyorsa burun damarlarında çatlak olabilir kızımın öyleydi sürekli kanıyor çatlak varmış onuda doktorlar zaten hemen yakıyor aletle düzeliyor
Buraya yazdıktan sonra bi kere daha kanadı ondan sonra geçti hastalığımdan kaynaklı olmştr sanırım teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun
Çok gecmiş olsun size de evet ilk defa böyle oldu onun için endişelendm birazcık normal de olan bişey değildi ama buraya yazdıktan sonra bi kere daha kanadı sonra durdu elhamdülillah teşekkür ederim
Sizede geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız
Evet evet aynen öyle az bişey güneşe maruz kalsa hemen kaniyor burnu bize çatlak var demediler yara var dediler acaba mi diyorum çatlak varda göremedimi doktor
Olabilir canım teşekkür ederim tavsiyeler için ![]()