Arkadaşlar merhaba, beyaz mutfak tezgahı var evde kiracıyım eve ilk ben girdim biraz kalitesiz bir malzeme çok fazla temiz saklamama rağmen mutfak tezgahında sararmalar oldu benden kaynaklı değil çünkü tezgah üstüne bişey koymuyorum çamaşır suyu vs sürekli siliyorum ama bu sararmalar gitmiyor varmı tavsiyeleriz kafayı yiycem yoksa çıkaramıyorum ve çok çirkin görünüyor
Halamın tezgahı da öyleydi geçmiyor du hiçbir şklde bnm size tavsiyem tezgah ölçüsü alıp kaplama yapablrsnz istedğnz renkte folyo ile o şklde kamufle edeblrsnz ancak
O sararma tezgahin kalitesizligi ile ilgili içine işlemiş olduğu için temizlikle vs gitmiyor malesef
Evet sitedeki herkes öyle söylüyor ev sahipleri hep değişmiş oyuzden
Bu sene gidicez allah nasip ederse kaplama vs uğraşamam eşim rahatsız oluyosan boyayalım dedi ama istemiyorum adamın malına bişey yapmaya
Bunu deniycem
Ayni sorun bende de var malesef, bizim sitede de durum aynı..Tuz ruhu döküp biraz bekleyip fırçalayinca bir tık açılıyor ama yine de o kötü görüntü gitmiyor
Kaplama basit aslnda trendyoldan alıp yapışturablrsn öyle pahakı da değil giderken de sökersin ama tabi siz bilirsiniz
şu vs ile temasta kavlamiyor mu kaplamalar yada misal telle vs ovunca
bu granitle mermerin karışımı mi neymiş bizimkide çamaşır suyu doktukce aşındı sarı sarı hep duruyo çizik çizik oldu tüm nefret ettim tezgahtan resmen![]()
Telle ovarsan soyulur elbette ama onun dşnda temizliği kolay oluyor su geçirmez yağ geçirmez bu sene çıkacaklarmş ztn ben olsam görüntüsü bu kadar rahtazsz ediyor ve temzlkle geçmiyorsa bu şklde yapardım
Söylediniz çok mantıklı ama çok fazla çamaşır suyu kullanıyorum aşınır vs daha kötü durur yaptığıma deymez diye düşünüyorum
İşinize karışmak gibi olmasın ama çamaşır suyu çok da sağlikli değil hele ki mutfakta zehir aslnda bende kullanıyorum ama çok nadir tuvalet banyoda kullanıyorum genelde bir de sararan bardak ve kaşık çatdanlıkla kullanıyorum çok az o da tezgahta hiç kullanmam zarar verir aşındırır kaldı ki onun kokusu bile sizin için de çok zararlı ev halkı için de kimyasal neticede
Kesinlikle katılıyorum ama engel olamıyorum bu konuda kendime sanki diğer deterjanlar temiz yapmıyormuş gibi hissediyorum çamur şuyunu su niyetine kullanıyorum valla eşim bazen takılıyor korkmasan içersin diye çocuktan sonra baya azalttım ama yinede kullanıyorum valla
Pskolojik olabilir dikkat edin lütfen