Öncelikle gündüx 4 saatte bir acıkıyor sizde nası
Sabah akşam ek gıda veriyorum
Öğlen unutuyorum genelde siz kaç öğün gidiyorsunuz?
Bulaşık yıkayacağım 10 dkka yerde kendisi dırmuyor kucagıma gelmek istiyor tek göğsümle emziriyorum açlıktan mı mızmız acaba ama gece güzel uyuyor aç olsa uyuyamaz sanırım .
Yine de mama denesem mi acaba
Biz henuz altı aylıgız gunde iki veya üç defa mama veriyorum dr artık ek gıdaya gectin azalt mamayı dedi. Gunde üc ogun verebilirsin dedi bana, sizin bebeginiz daha buyuk en az uc ana ogun verirdim ben olsaydım. Ara ogun olarakda meyve püresi verirdim..
Sizi emmiyor dimi . Günde 3 kere apramil vs mama yetiyor mu
Hayır emziriyorum sık sık, sabah aksam bazende oglen mama veriyorum. Mama sayımız az oldugu halde dr azalt dedi ek gıdaya gectigimiz icin. Bence siz mama vermeyin katı gıdaya alısma surecindesiniz ay olarakda buyuk hemen hemen herseyi yiyebilir artık. Ablamın bir ark bebegi yedi aylık herseyi yediriyorum demiş.. Demir eksikliği de var bebeğinizde bol proteinli etli yemekler yeşil sebzeli yemekler yapın daha cabuk toparlansın
Sağolun haklıısnız yediği öğün kadar vereyim o zaman dışardan ek gıda . Zaten 8 buçuk aylık oldu emdiği kadar emdi beni halada emiyor 3 4 saatte bir . Acıktıgını düşündüğümde vereyşm dışardan yemen
Siz sütünğz az diye mi mama verme kararı aldınız ? Ve şu an sarece 3 kere mi veriyorsunuz
Dediğim gibi iki veya uc kere veriyorum hepsinide içmiyor hatta.. 15 gunlukken kuvoze girdi uzuntuden sutum azaldı dr mamaya baslattı sütüm atana kadar mamaya devam ettik. İlk iki ay mama agırlı beslendi sonra yavas yavas azalttık mamayı simdi de alısık oldugu için veriyorum benim içinde rahat oluyor acıkcası dinlenmis oluyorum arada. Dısarıya cıktıgımızda da mama rahat oluyor..
Teşekkür ediyorum