Temre nasıl geçer

Bebeğimin kolunda ve dirseğinde böyle şeyler çıktı. Üzeri kuru kızarıklık. İnternette temre yazıyor. Bunu yaşayan var mı

Demirevi derler bizde. Bir duasi var onu okuyup Tükenmez kalemle etrafını cizince geciyordu diye hatırlıyorum ama :sweat_smile:

Egzema da olabilir duayla geçmeyebilir ve ilerleyebilir. Bir şey sürmeden önce ne olursa olsun doktora götürün bence.

Benim oğlumun boynunda ve omuzlarında var ne yapmamız gerekiyor bilen biri yazarsa çok sevinirim

Doktora göstermelisiniz. Her kızarıklık temre olmuyor. Uygun kremi verir.

Resimlerine falan baktım internetten bayağı okudum araştırdım temre gibi duruyor. Çocuk doktoruna göstermiştim kontrolünde bekleyelim takip edelim dedi o kadar

Cildiyeye götürün siz beklemeyin bence. Bekleyerek artmasını mı gözleyecekmişsiniz hayret.

Öyle yapicam artık cildiyeye göturcem çocuk doktoru tanı koyamadı bekleyip takip edelim dedi. Kötü bişey değildir inşallah

1 Like

Dermatolog paylaşımı buyrun.

1 Like

Çok teşekkür ederim bir an önce cildiyeden randevu almalıyım

1 Like

Teşekkür ederim doktora gidelim biz de vakit kaybetmeden o zaman

1 Like

Benim bebeğimin de kollarında ve bacak arkasında vardı aynı bu şekilde. Mustela nemlendirici hemen geçirdi. Tetiklemesin diye şampuanını da değiştirdim. Şuan kalmadı geçti.

Aldığım nemlendirici “atopik egzama” için diyerek aldım. Tıpa tıp fotoğraftaki gibiydi.

1 Like

Sebamed şampuan Sebamed Bebek kremi kullanıyordum o zaman mustela denesem mi bi

Ben de onu kullanıyordum, doktor değiştirmemi önerdi, mustela, bioderma ve başka bir marka daha dedi. Aldım ürünü değiştirir değiştirmez geçti. Ve bizde ilerlemeye başlamıştı, iki yanağında vardı en son alnı da aynı şekilde kizarinca anladım bir sıkıntı olduğunu.

Bir de oğlum gece çok fazla yüzünü gözünü ovuşturup huzursuz oluyordu, uyanmasına sebep oluyordu, yüzünü çiziyordu. Döküntü geçince ovuşturmasi da geçti. Demek ki kaşınıyormuş, yavrum rahatsız oluyormuş kaşıntıdan.

Eğer ilerlerse o zaman doktor kortizon içerikli krem yazıyormuş. Biz reçetesiz satılan bir nemlendirici bir şampuan ile rahatladik çok şükür. Denemenizi tavsiye ederim. Hatta losyon alırsanız o da çok iyi geliyor.

Bnm oğlumun sırtında omuzlarında ensesinde var bir iki taneydi bir kaç tane daha çıktı o zaman bende değiştirym kremi. Gece çok uyanıyor evet ağlıyor sebepsiz yere belki de ondandır. kortizonlu kreme gerek kalmaz inşallah

1 Like