Arkadaşlar ben temuyu çok kullanıyorum çünkü ciddi anlamda uygun ve diğer internet sitelerinde satılanlar resmen burdan alınıp satılıyor özellikle amazon.
Buraya memnun kaldığınız ürünleri atar mısınız hem fikir olur diğer annelere çünkü aktivite kolaylık vs çok önemli
Biraz uzun olacak ama ben başlayayım
Şuan 6 aylık kızım bu sıcak yaz günlerinde bayağı favorisi saatlerce oynayabilir
Bundan çok memnunum çok uygundu artık boyunu takip ediyorum buradan hem odasına renk kattı
Bunu anı olsun diye aldım bilekliklerinizi takıcam hastanede takılan
Sadece bu pikeyi aldım yazlık çok şeker
Buna da bayılıyor akşamları odasında sürekli yakıyorum 7 modu var çok gülüyo
çekmeceler dolablar için çok mantıklı bu asla açamıyor
Bu bana anne çantamı güzel organize ediyorum
Küçük plastik havuz alıp bunlarla doldurdum iyiki almışım çok eğleniyor
Kedi hastası olduğu için aldım yatağının baş kısmına yapıştırdım odaya hava kattı o da gördükçe miyavlıyor
Bu buzdolabı magnetleri inanılmaz güzel dolabın üstü bunlarla dolu takıp çıkarıyo güzel bi aktivite oldu bence ayakta durmaya başlayan bebekleri bile yürütür
bu da güzel direkt içinde pişirmiyorum pankekleri felan omleti bununla kesiyorum şekli ilgisini çekiyor ama hala yemiyo kızım maalesef ürünle alakalı değil ama
Bunları ilk zamanlarda kullandım özellikle mama sandallyesi ve yürümeye teşvik amaçlı cama felan yapıştırıyodum dolaba vs tutunup kalkıp oynuyodu bunlarla
Çok oynadı dokuları ilginç geliyodu ve hala oynuyor
Bebek arabasının vazgeçilmeziydi yazın bu çok sıcak oluyodu bu hafif rüzgar estiriyo ferahlatıyodu kızımı
Bebeğiniz çabuk sıkılıyosa bebek arabadında erken dönemde çok işe yarıyodu
Doğdu doğalı saçlarını bununla yıkıyorum
Tummy time-sürünme-emekleme-güldürme vs ne isterseniz onun için işe yarıyodu onlar yürüdükçe kızım kafasını kaldırıp bakıyodu
Bunlar duyu oyuncakları kitaplarla ilk zamanlar oynuyodu diğer ikisiyle şuanda da oynuyor
Buna ayrı parantez inanılmaz güzel bi oyuncak yaklaşık 1 yaşta oynamaya başladı o çubukları söküp söküp takıyor kesinlikle alın aldırın
İlk dönem oral dönemde elinden asla düşmedi bunlar o yüzden anı olarak saklayacağım
Bu da anı ![]()
Bu ikisini hiç sevmedik pişman oldum iade ettim zaten
Bu benim favori bebeğim fiyatı çok uygundu