Tencere fikri rica ediyorum kızlar

Kızlar merhaba düdüklü tenceremin kapağı bozuldu tamire güvenemiyorum yenisini almak istiyorum. Bunun yanı sıra granitlerimde çizildi ve eşimde o şekilde kullandırmıyor genetiğimizde kansere yatkınlık var korkuyor. Allah korusun hepimizi. Şimdi görsele eklediğim tencere seti dökümmüş ama içinde aliminyum karışımı varmış. Sizce bu set + düdüklü tencere mi alayım, yoksa lava nın ham döküm tencerelerinden mi alayım. Ham dökümde et düdüklüde piştiği gibi kolay pişer mi? Kullanan var mı acaba

Bende burda bekliyim ayni dertlerden muzdaribim tencere düdüklü set ariyorum ayrı ayrı da olur öneriler olursa bende bakarım en azindan

İnşaAllah kullanan biri çıkar :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bütçeniz uygunsa fissler düdüklüsüne bakın derim bende onu almayı dişünyorm

Düdüklüde fisler bencede kullanmadım ama kullananlar mükemmel diyor

Ben karacanin biodiamond kulplu indiksiyon tabnlı tencere setini almştm 2 sene olmstr rahat güzel memnm kullnm açsndan fotoda eklyorm

Korkmaz’ın Çelik tenceresini kullaniyorum her anlamda çok memnunum .en sağlıklısı Çelik .bence Çelik almalısınız .

Düdüklüde de Tefal kullanıyorum memnunum

Granitte çizilme derdi var , riske atmayın endişeleriniz de var ise .

Kayınvalidem lav in döküm tenceresini kullanıyor , o çok memnun mesela yemeklerinden. Bana göre çok ağır geliyor , ekstra külfet gibi .

Çelikte pilav yapamıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: o yüzden bi döküm şart en azından pilav icin. E et veya nohutta tencere de cok gec pişiyor. Hepsini alınca da cok pahalı oluyor. Bilemedim ne yapsam

Ben hiç düdüklü almadım evime şahsen gerek görmedim hep granit ve döküm kullandım memnunum. Çelik tenceremde var ama asla kullanmıyorum ne yaparsam yapışıyo dibi tutuyo Biberon kaynatıyorum onlarda genelde :sweat_smile:

Ya temalı düdüklüm var kapağı mı sorunlu sıfır düdüklü kısık ateşte de yapsam olmuyor açmadan tavana attı fasulye içindeki pul biberi 1 senedir hiç kullanmıyorum duruyor öyle siz nasıl kullanıyorsunuz

Acaba Aybike iç lastiği tam oturmuş mu baktın mı ona ? İç lastiğinde delik olan bir yeri var , kabagin iç kısmına denk gelecek sekjlde onu oturt . Ben normal kullanıyorum bir sorun yasamadim, düdüklü kullanırken aşırı tedirgin oluyorum heran bir şey olacak kaygısı ile bitmesini bekliyorum .

Merhaba çelik düşünüyorsanız aryıldızı tavsiye ederim annemin gelinlik tencereli hala taş gibi ne yanma ne yapışma bende çeyizime aryıldız aldım 3 yıldır çok iyi makineye attamama rağmen. Granit tencerelerin en iyisinin bile 2,3 yıl ömrü sağlık açısından deyişmesini tavsiye ediyorlar. Döküm yine annemde var lava iyi ama annem pratik bulmuyor ağır diye bana aldırmadı çeyizim için aryıldızın düdüklüsü de var bende korktuğun için eşim iki kere kullandı sadece o beğenmişdi ama fissler Kadar iyi midir bilemem

Çok teşekkür ederim bir daha dikkat edeyim bakayım bir aldığım gibi taktım açıkçası yıkayıp yani öyle nasılsa bir yerine dokunmadım bozarım korkusuyla​:sweat_smile: bir inceleyeyim

Ben düdüklü cok severdimama rahmetli oldu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Evet cok ağırmış bende o yüzden arada kalıyorum yoksa direkt alacagım ama bakalım bi karar vericem elbet :grinning_face_with_smiling_eyes:

Canım selam :cherry_blossom: Düdüklü olarak kesinlikle fissler tavsiye ederim ben kullanıyorum aşırı memnunum. 15 dk da eti pamuk gibi yapıyor, kuru fasulye ve nohutu ıslatmadan haşlamadan direkt 15 dk da pişiriyor zaman konusunda aşırı pratik :four_leaf_clover: Onun dışında hep çelik kullanıyorum pilav içinde WMF Profi Resist Tava kullanıyorum (Evet tava hshdjd) 2 kişiyiz zaten sağlıklı diye onda yapıyorum üstünde petek şeklinde çelik kaplama var ama aynı zamanda yapışmaz yüzey. Misafir gelince mecbur teflon kullanıyorum sadece :face_holding_back_tears: Döküm benimde aklımda var belki alırım bende

Çook teşekkür ederim o markaları da inceleyeceğim :grinning_face_with_smiling_eyes::heart:

:sweat_smile: ben hep korkmuşumdur düdüklü tencerenin patlamasından kullanmadım o yüzden böyle de gayet iyi pişiyo yemeklerim