Kızlar bebeğim on aylık ve emekliyor gerçi emeklemeden önce de çok fazla terleyen bir bebek terlediği zaman hemen üzerini değiştiriyorum ya da sırtına göğüs kısmına kuru mendil koyuyorum terini çeksin diye evet çekiyor ama yine kıyafetlerini değiştiriyorum ama değiştirirken kollarımbacakları sırtı ve göğsü ensesi çok fazla soğuk üstünü değiştirmeme rağmen buz gibi oluyor ben bu soğuğa nasıl bir çare bulabilirim yani gece mesela kalkıyor üstünü terlediği için değiştiriyorum ama sırtı ve göğsü buz gibi bunu yaşayan anneler var mı ne yapıyorsunuz bu sizi böyle durumlarda gün içinde de bu durum söz konusu uzun kollu giydirsem işçilik oluyor kısa kollu giydirsem terliyor sıfır kol giydirsem terliyor yani o kadar ortadayım ki ne yapacağım bu duruma
Benim beneğimde 6 aylık özellikle geceleri çok terliyor mendil koyuyurun bende ama memleket soğuk üzerini değiştiremiyorum önceden teri kurumadan üsizetini değiştirirdim farkettim ki o ıslaklık üşütüyor çocuğu
Vitaminlerini düzenli vermek gerekiyor canım benim kızım da doğduğundan beri terleyen bir çocuk 14 aylık şuan
Bide elbise giydirdiğinde göğus pendiniz varsa içine ki atlete yapıştırabilirsin teri çok iyi emiyor
İnanın ben günde belki 6- 7 defa üstünü değiştiriyorum 2-3 kere de duş aldiriyorum yani terliyor terlediği gibi çok çabuk soğuyor yetişemiyorum artık
Şu an değerleri çok iyi tahlil yaptırdık gayet güzel bir sıkıntı yok ya terleyen bir bebek bunun farkındayım ama çözüm bulamıyorum çok fazla değiştiriyorum
Çare yok maalesef. İki oğlumda aşırı terlerler ve Doktora da götürdüm değerlerine bakıldı normal. Yani dayıları da öyle misal ona çekmişler. Zıbınla durduğu halde terliyor bebeğim.
Bizde öyleyiz çok zor gerçekten bir an önce yaz bitsin istiyorum
Biz kışında terliyoruz yaaa![]()
![]()
Benm oglanda 5 aylik kafasi acayip terliyor emerken uyurken sirti terliyo asiri derecede
Bu normal efor sarfediyor bebiş ![]()
2 oglum terliyo ne yapsam yapiyim 2 side terlemiyo tam tersi yani bunye.
Ya ben şunu anlamaya çalışıyorum yani bence öyle terleyen özellikle bebeklerde bu gaz sıkıntısı daha fazla oluyor kabızlık sıkıntısı sanki daha fazla oluyor gibi siz de bunu yaşadınız mı