Kızlar oğlum bir aydır aşırı huzursuzdu birkaç gündür iyice arttı.8 ayına girecek dişi henüz yok şişlikte yok ama tüm belirtiler var granülü kullanıp memnun kalan var mı
Yabş ben aldım ama aman amanda bi acısınınaldıgını görmedim bidaha alır mıyım sanmam
Yaaa ben de şimdi yatmadan verdim bir deneyeyim dedim umarım iyi gelir. bu kadar zor mu diş bir aydır böyle ya daha şişlik yokken böyle sonrasını düşünemiyorum
Benimde 6 buçuk aylık huysuz daha dediğiniz gibi şişlik yok . Calpol baya etkili oluyot ama onu da sürekli vermek istemiyorum
Hiç vermedim ama şu ara o kadar ağlıyor ki versem mi bilemedim ya
Doktorumuz 6 aya kadar tetagil kullanabilirsiniz sonrasında daha etkili olduğu için osanit diş toplarına geçeriz diye öneride bulunmuştu bize. Tetagil az etki ettiyse bunu deneyebilirsiniz
Tetagil aldığıma pişman oldum. Cok bir etkisini göremedim
Gün içinde vermiyorum yatarken veriyorum en az 2 3 saat uyuyor. Vermediğim geceler uykuya çok zor dalıp 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor. Şuan diş çıkarıyor o yüzden mükemmel etkisi olmasa da yatmadan önce muhakkak veriyorum. İlk uykuya dalarken rahat dalıyor
İki gündür ben de aynı şekilde sadece yatmadan öncesi denedim iyi geldi sanırım. Öncesinde gece uyutup yerine bıraktığımda anında uyanırdı uykuya dalmakta çok zorlanıyordu iki gecedir uyansa da emip uyuyor çok şükür
Teşekkür ederim aklımda bulunsun bu da