Tıkalı göğüs nasıl açılır (acil öneri kızlar

Canlar normalde mama içmezdi kızım mamaya sardı şu an sol göğsümü sagayim dedim tikaliydi sıcak su bez masaj kompleks yapıyorum bebek uyurken bile o memeyi emmek istemiyor ama o emince az da ols gelmişti 5 aylık kızım bu arada

Kullandığınız sağım makinası manuel mi yoksa elektrikli mi manuelse tam sagamayabilirsiniz fakat elektrikliyse açılır diye düşünüyorum

Ilık bir duş alın duş aliken göğsünüzeasaj yapın duştan çıkar çıkmaz hemen ustunuzu giyinmeden sağım yapın inşallah açılır zor bir durum

Benim sag göğsümden sut gelmiyodu diyer cocuklarimi tek gogus besledim arada feci bi durus farki oldu​:rofl: simdi elektrikli makine aldim.onu sürekli sagdim dogdugundan beri hep.o.memeyi verdim ahladi faln ama tutturdum geliyo artik sut 4 aylik olduk diyer gogsum gibi dolmuyor ama geliyo en azindan belkimise yarar sizdede

Ilık duş memelere tutarak ve masaj yaparak ardından sağım ardından haşlanmış dolapta beklemiş lahana yaprağı koyuyordum. Sürekli sağım yapmak çok önemli.

Yüzümüze sıcak su buharı yaparız ya o şekil gögsüne yapmanı öneririm. Bir leğene sıcak su üstüne havlu göğüsler suya değmeyecek şekilde bekleyip sonrasında üstüne sıcak havlu. Tabi dedikleri gibi her gün ılık duşla masaj :blossom:

Kesınlıkle sağım yapın elektrıklı sağım makınesıyle süt kanallarını açıyor