Tırnak batması acil tavsiyenix varmı canım çok yanıyor

Ara ara gelip hşdşyor şuan ayağım şişti çok canımı yakıyor ne yapabilirşm

Canım geçmiş olsun öncelikle benim oğlanda da vardı doktora götürdüğümde merhem verdi sürdüm Bir de batan tırnağı kesme dedi kendi kendine iyileşir diye yani kesmedim zamanla iyileşti

Batan yeri kesip hamatan sürün kalın bir tabaka geciyo

Ayağınızı 15-20 dk tuzlu suda bekletin günde 3 kere kadar bi de batikon varsa onu sürün çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun öncelikle. Orayı kesmemek lazımmış kesince tekrar öyle çıkıyormuş. Ben bir sürü şey denedim pek fayda etmedi sonra birisi soğan sar dedi geceden sabaha kadar soğan sardım çok rahatlatmıştı.

Geçmiş olsun, annem hep patatesi kesip oraya surerdi,birde biraz hamur yapip oraya yapistirirdu

@Cesurummm sahalara geri dönmüş nerelerdesin canım sen merak ettim :smiling_face:

Ayy bende de var aynı sorun mantar sonrasi tırnağın şekli bozulmuştu ondan batıyor battığı yer kızarıp şişiyor içi de apse oluyor, anestol pomad sürüp biraz uyustuktan sonra batan yeri çıkarıp apseyi temizliyorum batikonlayip o an ne krem varsa evde yara için onu sürüyorum valla , ama uzadıkça yine aynı oluyor , tedavi için özel biyere gittim her tırnak başına 10binlira dediler ona verecek o kadar param olmadığı için böyle devam ediyorum bakalim

Ayy banada oldu gebelikte vardı şimdi emzirme döneminde iyice ilerledi iltihap yaptı napıcam bilmiyorum pedikürde zor çocukla şu aralar

Benimde vardi kucukken tirnak batmasi. Eğer iltihapliysq o iltihap bir turlu düzelmiyor. O kadar iltihap kurutucu kullandim ama fayda etmedi. Eğer sizin de oyleyse doktora görünün ve cektirin derim. Rahatljyorsunuz