Tog giydirenler bakar mısınız

Evim 23 25 derece arası sizin kaç ? Kaç tog giydiriyorsunuz acaba

1 Beğeni

Doktorlar 24 derecede sadece bezle dursun diyorlar. Evin derecesi çok yüksekmiş. Ben 1 tog aldım giydirmiyorum çok terliyor evim 22 23 derce

Siz ne giydiriypraunuz analamadım gece üstünü örtmüyor musunuz

Valla bunu soyluyorlar ama biz 23 derece evde yorganla yatiyoruz ben de bunu anlamıyorum. Bu arada bizim doktorumuz evin sicakligi 24 dereceyi gecmesin, 23-24 derece arasi evde 1 tog tulum + zibinla yatirin dedi. Ben 1 tog tulum ve bir tane patikli ince tulum ile yatiriyorum. Gece vucudu sicak ve terlememis oluyor ancak elleri ve ayaklari buz gibi oluyor. Evet el ve ayaklari dolasim sistemleri tam gelismedigi icin serin olabilir ama buz gibi olmasi cok icime sinmiyor acikcasi. Empati yapinca el ve ayaklarim buz gibiyken uyumak zor olurdu diye dusunuyorum.

1 Beğeni

Valla bizimde ev 23 derece ama ben bile zıbınla durmama bebek nasıl dursun üşüyorum yani :joy:

Evim 24-25 °c 2.5 tog aldım

Ev 25 derece daha altini degistirince hapsuruyo elleri buz oluyo ince giydirsek birak bezle durmadi hastaneden cikamayiz heralde

Yani bana da garip geliyor acikcasi 24 derecede bezle zibinla durmasi fikri. Ben bi tane kisa kollu atlet ve ince patikli tulum giydiriyorum evde. Surekli de kontrol ederim daha bir kere terledigini gormedim.

İnce bir müslin ile kundak yapıyorum sadece. Ayaklarını kontrol ediyorum soğuksa ayağına extra örtüyorum

Bende anlayamıyorum doktorlar 24 derece olan evde bez ile dolaştırıp soğuk hasta etmez çocuğu sıcak ve ter eder diyor nette de dinledim oda aynısını diyor. Ne yapacağımı bende şaşırdım. 1 tog aldım içine zıbın giydirdim çocuk sucuk olmuş. Tulumu çıkardım müslin örtüyorum eli ayağı buz. Bazen yanıma alıyorum beraber yatıyoruz o zaman her yeri ısınıyor. Bu seferde bebeği yanınıza alıp atmayın diyorlar ben iptal :grin:

Aynen bende böyle söyledim. Oda çocuklar üşüdüğüm için değilde burnu alışkın olmadığı için gibi bir şey dedi

Şahsen bende anlamıyorum üşüyorum bariz. Ben usuyunce bebeğim daha çok üşüyor gibi geliyor. Sonuç lahana bebek :joy:

Bebekler bizim gibi üşümüyor. Vücut sicakligi artiyor yada azalıyor. 24 derecede ince pijama giydirip sadece ayaklarini örttüğüm zaman cok terliyor bejim bebeğim ve 2 kere grip geçirdik. Maalesef sicak ortamda daha kolay enfekte oluyor. Ne zaman oda sicakligini 21 22 dereceye düşürdüm, rahatladık. Evet elleri ayaklari bazen yuzu soguk oluyor ama vücudu sicak, terlemiyor ve hiriltisi inanilmaz azaldi. Birde bebekler hasta olduklari icin değil, burun temizligi yapamamalarindan kaynakli ic gudusel hapsururlar ki ust solunum kanallarindan akarlar atılsın.

1 Beğeni

Bence yaz mevisimi için söylüyor onu 23 derecede bir bebek bezle nasıl durur canm sen öyle birşey yapma