Amin inşallah canım
Sizin bebeginiz kaç aylık yani biz 17 gunlukken ilaca basladik dun 1 ayı doldurdu
Şuan 22 günlük
Tahlillere göre ilaç başlamadı 1 ay snra kontrol dedi sizin sonuçlarınız elinizdeyse paylaşabilir misinz?
Canim bizim tsh degil biyotin eksik ayse hanıma yazdim onun çocuğunda da varmış ayni hastalik
Merhaba bu sonucu nerden görebiliyorsunuz bizden de 3. Kan alındı sağlık ocağından.
O kadar korkuyorum ki cücelik ve geri zekalılım yapıyormuş guatr yüksekliği
Hemen endişelenmeyin şüpheli durum olursa endokrinoloji sevk ediyorlar biz bugün gittik ilaçsız aylık kontrol edilecek
Edevlet - enabız - tahlillerim - covid19 test sonucu yanında üç nokta bebeğimin topuk kanı diye bi sekme açılıyor oraya tıklayın
Değer yazmıyor normal veya şüpheli yazıyor
Bizde 25 günlükken başladık ilaca, 15 inde 2 aylık olcaz ilaçtan sonra kan verip baktirmadik henüz 15 inde randevumuz var inşallah o gün bakacaklar .
Sizi hastane aramadı mı yoksa siz mi kontrol ettiniz internetten
Cok soru sordum hakkınızı helal edin
Geçmiş olsun
bizi aradılar aramadan önce biz görmüştük
Helal olsun canım ne olcak . Rabbim hepimizin evladına şifa versin inşaallah
Maalesef bakıyorum sonuç gözükmüyor ya ekran görüntüsü atabilir misiniz
Çok korkuyorum stresten sütüm kesiliyor sonucu kötü oluyormus cucelik ve zeka geriliği diye
Amin inşallah
Kan vereli kan gün oldu?
Canım içini ferah tut stres yapma Allah in izniyle hiç bişey olamayacak sütün kesilmesin bebeğin için daha kötü olur senin stresin onuda huzursuz eder . Bol bol dua et bizde edelim Rabbim en iyisini bilir
Pazartesi verdik ![]()
Nolur dua edin Allah razı olsun şimdiden ![]()
Korkma tedavisi mümkün bi durum Allah daha kötüsünden muhafaza etsin
Bizim tekrar numune de şüpheli geldi endokrinoloji gittik orası normal dedi aylık kontrol edilecek dedi
Çocuk doktoruna gidip çocuk endokrinolojiye yeşil alan açtırabilirsin malum randevu bulmak zor en azından daha erkene randevu bulursn