Tubinger kalça abdüksiyon ortezi kullanan var mı

Bu aparatı kullanan var mı ? Deneyimleriniz nedir ?

Ben kullandım canim

Çok şükür kalçamiz duzeldi

Maşallah. Ne kadar süre kullandınız ve değerleri hatırlıyor musunuz biz de yeni başladık

Canım değerleri hatırlamıyorum ama iki bacağinda da vardı ilk başta çift bez kullandık biri tamamen iyilesti diğeri biraz alt sınırda kaldı sonra bu cigazi 3 ay kullandık 1 ay sadece gece kullandık sonra 3.ayda tamamen iyilesti

@Gul123 @Melis merhaba bizde bugun kullanmaya basladim bundan once palvik bandaj kullanidik 5 gun bacagini morartti diye buna gecdik bizde sol kalca gelisim geriligi var sizde cikiklikmi vardi yoksa biz gibimiydi bide sonuclariniz neydi

Çift bezin bi anlamı yok dedi ortopedi doktoru normal cocuk doktoru onermisti ama ortopedisti dinledik. Gelişim geriliği bizim de. Düzenli kullanımda geçer Allah’ın izniyle. Sonuçlar için 2 farkli doktor baktığından kafalar karışık o yuzden sizin de kafanız karışmasın sadece düzenli kullanmaya dikkat edin ve altındaki pijamasının kalın olmamasına dikkat edin ince olması gerekiyormus

Cift bezi kimse onermedi bizede ama ben takiyorum ve tubingen ortezi kullaniyoruz suan esim biraz takintili oldugu icin bi kac doktora daha gosterdik sonuclar ayni aleti kullanin dediler bakalim bayram sonu kontrol var insallah duzelmisdir evet ince alt ust giydiriyorum cok terliyo ustunde surekli bandaj oldugi ucin. Sizin gecdimi peki

Biz tedbir amaçlı biraz daha kullanıcaz 2 farklı doktor farkli ölçüm oldu netleşince inşallah. Allah kolaylıkla size de bize de atlatmayi nasip etsin

Eger bizimde kontrolde duzelmis olursa isimiz garanti olsun 2 hafta daha kullanirsiniz demisdi. Gittigim basla hastanedeki doktor ben usg olcusune guvenmem dedi rontgen istedi ondada gelisim geriligi cikinca kabullendik bizde. Amin canim amin bebeklerin tam gelisim zamani inan okadar zor oluyki yuz ustu bile koyamiyorum surekli yatar pozisyonda cok skliuo

Evet röntgen daha net oluyormus. Zamanla alışır alete oturmaya vs. Ana kucağı varsa onda oturabiliyor

Evet oturtuyorum biraz da bacaklarinin altinda alet acitiyo sanirim agliyo. Anakucagi kurtaricim oldu zaten onda duruyo

Canım çok şükür biz 3 ay kullandık düzeldi kalça cikigi vardı bir hafta sonra tekrar bı kontrolümüz var bakalım hr dicej doktor

1 Beğeni