Merhaba anneler, bebeğim 17 günlük tummy time yaptırmak için ne zaman başlamalıyız sizler ne zaman başlamıştınız?
Bence artık çok çok az da olsa başlayabilirsiniz bir zamanı yok bence . Ben myle pek yatırmadım 4 aylık olduk şimdi öyle durmayınasla sevmiyor . Baştan yapmadıgım için
Ben dizime yatırarak başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ama kısa kısa öyle uzun süreler yaptırma sırtına bol bol masaj yap o sırada
Ben yaklaşık 20 günlükken başladım şuan 44 günlüğüz çok iyi oluyor ve gazını daha rahat çıkartıyor o şekilde
@İremkkaa1 merhaba Karın üstü aktiviteler, bebeklerin doğumundan kısa bir süre sonra başlanılabilir.
Bebeğin her yüzüstü bırakıldığında bu aktivite için birkaç dakika süre tavsiye edilmektedir. 3 aydan sonra gün içinde toplam bir saat süre karın üstü aktivitesi yapılabilir. Fakat bir saatlik bu aktivite küçük zaman dilimlerine bölünerek uygulanmalıdır.
Ben erken başladım ama asla sevmiyorm dizimde daha iyi
2.hafta bittikten sonra başladım çok durmuyodu ama hep yaptırdım.
Ben gobeyi dustukten beri yapıyordum şimdi kendi dönüyor cevirin cede ağlıyor seviyor öyle durmayı
Ben 2 aylıkken yapmaya çalışırdım ağlardı hepp 3 aylık oldu kendi dönmeye başladı 4 aylıkken az da olsa öyle duruyordu smdi 5 buçuk aylığız düz durduramiyorum
Hemen başlayabilirsiniz ben 2 haftalıkken başlamıştım kızımda şimdi 3 aylık
Kaç dakika süreyle yapıyordunuz ve ne üzerine koyarak yaptırmıştınız
Emzirme yastığının üzerinde yaptırıyorum ben
5 gunluk kizim ben nerdeyse hergun oyle yapiyom gazini cikarmak icin oyle yatmayi cok seviyor gazi da daha koly cikiyor .
Ben yere battanye sarıp üzerine koyuyordum tabi ozaman hazirandi sıcak ti 5dk falan durup kaldiriyordum zaten uzun süre kaldimi ağlıyordu kendinde