Tummy time a ne zaman başladınız

Merhaba anneler, bebeğim 17 günlük tummy time yaptırmak için ne zaman başlamalıyız sizler ne zaman başlamıştınız?

Bence artık çok çok az da olsa başlayabilirsiniz bir zamanı yok bence . Ben myle pek yatırmadım 4 aylık olduk şimdi öyle durmayınasla sevmiyor . Baştan yapmadıgım için

1 Beğeni

Ben dizime yatırarak başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ama kısa kısa öyle uzun süreler yaptırma sırtına bol bol masaj yap o sırada

2 Beğeni

Ben yaklaşık 20 günlükken başladım şuan 44 günlüğüz çok iyi oluyor ve gazını daha rahat çıkartıyor o şekilde

1 Beğeni

@İremkkaa1 merhaba :rose: Karın üstü aktiviteler, bebeklerin doğumundan kısa bir süre sonra başlanılabilir.
Bebeğin her yüzüstü bırakıldığında bu aktivite için birkaç dakika süre tavsiye edilmektedir. 3 aydan sonra gün içinde toplam bir saat süre karın üstü aktivitesi yapılabilir. Fakat bir saatlik bu aktivite küçük zaman dilimlerine bölünerek uygulanmalıdır.

1 Beğeni

Ben erken başladım ama asla sevmiyorm dizimde daha iyi

1 Beğeni

2.hafta bittikten sonra başladım çok durmuyodu ama hep yaptırdım.

1 Beğeni

Ben gobeyi dustukten beri yapıyordum şimdi kendi dönüyor cevirin cede ağlıyor seviyor öyle durmayı

1 Beğeni

Ben 2 aylıkken yapmaya çalışırdım ağlardı hepp 3 aylık oldu kendi dönmeye başladı 4 aylıkken az da olsa öyle duruyordu smdi 5 buçuk aylığız düz durduramiyorum :joy::joy::nazar_amulet:

1 Beğeni

Hemen başlayabilirsiniz ben 2 haftalıkken başlamıştım kızımda şimdi 3 aylık

1 Beğeni

Kaç dakika süreyle yapıyordunuz ve ne üzerine koyarak yaptırmıştınız

Emzirme yastığının üzerinde yaptırıyorum ben

1 Beğeni

5 gunluk kizim ben nerdeyse hergun oyle yapiyom gazini cikarmak icin oyle yatmayi cok seviyor gazi da daha koly cikiyor .

2 Beğeni

Ben yere battanye sarıp üzerine koyuyordum tabi ozaman hazirandi sıcak ti 5dk falan durup kaldiriyordum zaten uzun süre kaldimi ağlıyordu kendinde

1 Beğeni