Tummy Time Aktivitesi 🚼

Tummy time yapmaya kaç ayda başladınız ve faydalarını gördünüz mü ? :star_struck:

3 Beğeni

Çocuk çıldırmış gibi bağırmasa yapacaz :rofl::rofl:

4 Beğeni

Ahahahah evet, bizimki de bağırıyor arada ama dönmeyi bunun sayesinde öğrendi :grin:

2 Beğeni

Bizimki hiç zorluk çıkarmıyor bayağı kalıyor öyle :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben 1.ay sonunda başladım. Malum prematüre olunca geç oldu ama göbeği düşer düşmez başlayan çok arkadaşım var. Çok keyif aldı benim bebe. Ama öyle yüz üstü koyup bırakmadım kitaplara, kartlara baktık. Oyuncaklarla dikkatini çektim. İnanılmaz faydası oldu. Kafasını çok daha erken dengede tuttu. Yapın yaptırın anacım hiç korkmayın. :hatching_chick:

5 Beğeni

İki buçuk aylıkken başladık ilk başlarda ağlıyordu ama kendisi dönmeye başlayınca sevdi :smiling_face:

2 Beğeni

Tam olarak 5 ayından başladım arkadaşım biliyorum geç başladığım :face_in_clouds:ilk kez 4 ayında başlamak istedim ağladı durmadı diye bende hevesten düşmüştüm napim

1 Beğeni

Selam çiçeklerim :smiling_face_with_three_hearts:
:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:

4 Beğeni

Hoşgeldin abla :grin::grin::grin:

1 Beğeni

Biz 1. Aydan itibaren başladık ama şimdilerde yüz üstü durmak istemiyor oturmak istiyor oturmak için direniyor en çok da kendi göğüsümün üstüne yatırıp konuşmamdan hoşlanıyor :innocent:

Hoşgeldin abla :bouquet:

1 Beğeni

Bunu benim oğlanda cok seviyo sohbet ediyoruz o şekil nasıl hoşuna gidiyor :smiling_face:

1 Beğeni

Tummy time ne biraz anlatır mısınız cahil kaldım

1 Beğeni

Evet şarkı söylüyorum çok seviyor şarkı söylememi gülücükler saçıyor :smile:

Karın üstü egzersizleri canım benim :hugs:

Bebeği yüzü yere bakacak şekilde yatırıyorsun kol kasları ve boynunu tutma becerisini geliştiriyor

5 Beğeni

Oy yatışa bak bal dudak Allah’ım esirgesin maşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: yanaklar tam ısırmalık

Ahh canım Günay’ım maşallah :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Yav ben bunun bakışına ölürüm yaaaa bal yanak teyzesinin balı

1 Beğeni

Annem bana ne yaptırıyor kızlar bakışı :joy::joy::joy:

1 Beğeni