Tüp bağlatmak

İlk doğumunuz muydu?

güle güle büyütün giresundamı yaşıyorsunuz

Yazıp yazmamak arasında kaldım ama bu konular beni korkutuyor biraz açıkçası. Her davranışımızı bir imtihan olarak düşününce. Hamileyken kendi isteği ile kürtaj olanların anlattıkları hikayelerden dolayı böyle bir korkum var açıkçası. 1 çocuğu varken tekrar hamile kalıp onu istemiyorum diyip aldırmaya gittikten sonra evde onu bekleyen diğer çocuğunun başına kaza gelip onu da kaybetmesi gibi.. bunun benzeri şeyler işte, o yüzden böyle bir karar verirken çok fazla düşünmek gerekir gibi geliyor. Allah korusun evlatlarımızı, çok kötü bir şey tabi ki ama ben açıkçası çok zaruri bir durum olmadığı sürece yapamazdım öyle bir şey. Allah kimseyi evlatları ile imtihan etmesin

Evet ilkti :cherry_blossom:

Evet Giresundayım :cherry_blossom:

bende giresunda doğum yaptım şimdilik giresundayım doktorunuz kimdi

Kadın doğum da yaptım ben doğumumu doktorumda Deniz Taşkırandı çok memnun kaldım hem hastane olsun ebeler olsun keza doktorum çok iyilerdi

Devlet Hastanesi’nde 30yasindan küçükler baglatamiyor diye biliyorum burda ki kaç arkadaşım yaşını bekliyor bı arkadaşımda özel hastaneden 3cu çocuktan sonra baglatmiş ona rağmen yine hamile kaldı 4cuden sonrada tekrar bagkatti ama korktugu için hala korunma yöntemleri kullanıyor

adını duydum öneren olmuştu sezaryen istediğim için ada da doğum yaptım ben güle güle büyütün

Teşekkür ederim sizde güle güle büyütün​:smiling_face_with_three_hearts:Ada hastanesinin doktorlarıda iyi​:star_struck: