Tuvalet eğitimi alıştırma külodu

Tuvalet eğitimi veren var mı başladınız mı ? Alıltrma külodu kullanan varmu nasıl

Öncelikle Allah yardımcınız olsun en zpr bölüme geçmişsiniz :grinning_face:alıştırma kılodo sevmedım klasik yönden gitim bezini cıkarıp altına değil bızım gıbı buyuk oldun artık tufalete yapacaksın dıe lazımlık bile almadm sonra oda mesele oluyor başka yerde lazımlık olmadan yapmıyorlar korku oluyor direk ben tufalete götürdüm 15 dakıkada bir çişin gelıyormu hadı çişe 3 5 gun ugrasıyor sonra alışıyor ben bazen bezını tayıtın ustune takardım ıslaklık olunca ona yanlış bişi yaptıgını dıordum islaklığı his edınce tedırgın oluyordu elhamdıllah 1 haftada alıştılar ama başta bayq zor olur asla bez takmayın takarsanızda gıysının uzerıne takın sureklı aklınız gozunuz onda olsun gece bıle bez tqkmadım alez serdım ve alarm kurdum 2 3 defa kalkar tufalete gotururdum şimdi 5 yaşında dıgerı 9 bezden sonra bu gune kadar asla altlarına yapmadılar şimdi 1 yaşında kzım var aynı işlemi onada yaptırıcam INSALLAH tabi başka arkadaşlarımın bilgiside vardır muhakak sıze hangısı kolay gelirse oyke yaparsınız İNSALLAH tez zamanda alışır​:rose:

Kizim çişini söylüyor baya zamandır. Ama ne lazimliga ne klozet hiçbir şekilde oturmak istemiyor. Denemediğim şey kalmadi bilmiyorum nereye yapacak bu çocuk. Çişini söylüyor ama yapacak yer olmadigindan bezi bırakmıyoruz deliricem

Teşekkür ederim 2 yaşına dün girdi daha ben eğitme başlmadm aslnda oğlm yönlendirdi gbi bişey oldu bizi gözlmledkçe sanrm anne çiş diye diye alştı bende çok üzerine varmadan o söledkce tuvalte götürdüm lazmlık suan kullanmyorum klozete oturtmadım düz tuvalet kullanyoruz suan dişarı cıkarken ve gece bez takyorum suanlık sabah dolu kalkyor çünkü ilk oğlmda hiç tkmamştm ama onda çok zor öğrtndmgz için bundada korkyrm aslnda çok üstne gtmden devam edmye calşyrm sadce o yüzden disarıda falan sizce alştrma külodumu kullnsam diye bi düşndm hiç kullnmdm çünkü

Kaç yasnda acaba sizinki

Alıştırma kılodu bızde işe yaramadı ama başkasında nasıl ilerler bilemem

Nasıl işe yaramadı

Yani bez gibi geldı bize ıslanınca normal bez saniyor devem edıyor içine etmeye​:grinning_face:

Cumartesi 2 oluyor