Bebeğim 20 aylık olacak mesela çişini felan söylemiyor. Gece beslenmesini bir yaşında felan kestim zaten mama içiyordu kendisi artık içmemeye başladı geceleri de arada bir uyanıyor. Benimle uyuyor . ama altına kakasını yapınca farkediyorum antriye gidip şortunu baksırını çıkartıyor nasıl anlarım ne zaman başlamalıyım bir de lazımlığa değil de direk tuvalete alıştırsam daha kolay olduğunu söylüyor annem. Deneyimleyen anneler varsa yazabilirlermi
Daha tuvalet eğitimine başlamayı düşünmüyorum bebeğim 20 ay 5 günlük fakat naçizane fikrim lazimlik la başlamaniz çünkü gittiğiniz her ortamda tuvalet olmaya bilir tuvaletinin geldiğini fark etmeye bilirsiniz vs bu yüzden taşınabilir lazimlik iyi olur ben başlıycagim zaman öyle başlamayi düşünüyorum birde genelde klozete aliştiriliyor ama her evde klozet olmuyor veya banyoda oluyor ve herkez banyosuna sokmak istemiyor olasılıkları da göz önünde bulundurarak başlayin derim
Klozete değil alaturka da bizim durumumuz farklı biraz kendi evimi hariç biryere götürmüyorum kreşe göndereceğiz büyük ihtimalle onun için başlatsam mı diye düşünüyorum bana hala erken geliyor ama bilemiyorum