Tuvalet sorunu

Merhabalar öncelikle​:heart: benim 1bucuk aylık bebeğim var gazını azda olsa rahat çıkarıyor ama tuvalet sorunu var bi iki gün falan yapmıyor sonra hepsini yapıyor rahatlıyor acaba 3aylikken bu gaz tuvalet sorunları bitiyor mu gerçekten? Çünkü etrafımda hep 3aylikken gaz sorunu bitiyor diye soluyorlar?

1. Ayımızdayız . Tam manasıyla bitmedi doktorlar 6. Aya kadar üst gaz konusunda temkinli olmayı söylüyor . Sadece anne sütü ile besleniyorsa tuvaleti normal . Kızım da öyle yapmaya başladı bu ay 3 4 güne bir yaptığı bile oluyor . Sadece anne sütü alıyorsa 1 hafta bile normal . Zeytinyağı içir 1 çay kaşığı emme arasında daha kolay yapar . Doktorumuz öyle demişti
  1. Aydan sonra gaz cikarmayi birakdim cok nadir cikariyodum kendi cikariyodu ama 2 ay olmadanda kaka sorunu basladi hafta 1.2 kere yapiyo suan 5.bucuk aylik duzelmiyo yani

Bizimde gaz sancımız çok oluyordu 5 buçuk aylık olduk hala var bende dört gözle geçmesini bekliyorum. Oğlumda, bende çok yorulduk artık, bebeğe göre değişiyor

Evet anne sütü alıyor sadece,Allah hepimizin yardımcısı olsun saglikli olsunlarda bunlarda geçer inşallah​:heart::bouquet: