Hiç açmadık bu sefer açınca ve görünce direkt tvye odaklanıyor ? Açıp ses olması daha mı iyi sizce
Hayir, arkadan gelen sesler bebegin kafasini karıştırır o yuzden hic açmamak daha iyi. Biz de hic acmiyoruz, acinca ona odaklanmasi cok normal.
Açmıyoruz sadece o uyuduğu ya da yanımızda olmadigi zamanlar açıyoruz.
Uynikken pek acmiyoruz açtığımız zamanlarda sesi kısık oluyor ve o tarafa pek dönmüyor genelde zaten pekte TV izlemiyoruz sadece dizimin olduğu gün uyutup onu izliyorum
Ben açıyorum maalesef
Merhaba, bende asla acmiyorum. Gördüğünde merak edip bakmasi cok normal, kesfetmek istiyor sonuçta. Ses istiyorsaniz sesli kitap veya muzik tercih edebilirsiniz.
Tek bakıyorum bebeğime illaki işim olduğu zaman kısa süreli sesi az şekilde açıyorum bazen tuvalete gitmek bile zor oluyor ama artık aşinalık oluyor bıkıyor ondanda
Ben açıyorum kısa süreli yoksa be yemek ne temizlik. Negatif bişey görürsem kesiyorum keserim de zaten. Çizgi film açmıyorum. İnanılamaz sosyal bi çocuk kızım
Bizde hep açık ama ilgisini çekip bakmıyor hiç
Bizde TV hep açık ama ilgisini çekmiyor sadece şarkı açınca bakıyor. İşim olduğu zaman açıyorum bende. Bizimkinin tercihleride var hepsine bakmıyor Semicenk Sefo Lvbel açınca bakıyor hatta kumandayı getirip açç diyor şarkı istediğinide belli ediyor
Bencede işlerine gelmedi mi bakmıyorlar bile bende akşama kadar tekim eşimde işten yorgun geliyor eşim PTT de çalışıyor dağıtıcı olarak akşama kadar geziyor doğal olarak yorgun geldiği için yardımcı olamıyor bana gelip uzanıyor Tv açıyor doğal olarak dikkatini çekiyor veya ben gündüz bi iş yapacak oldummu mecbur açıyorum dursun diye. Ama önüne oyuncaklarını da döküyorum onlara takıldı mı Tv dikkatini çekmiyor bakmıyor. Bazen de çok istekli oluyor bakmak istiyor o zamanda müsade ediyorum mecbur
Televizyonumuz yok Telefon da bize yetiyor zaten. Gündüz arada sırada bebek şarkıları açıyorum ama ekranı hiç görmez. Ben de genelde hoparlör kullanırım YouTube’dan falan canlı radyo bağlarım iş yaparken. Onları dinliyoruz sadece.
Bebeğimiz olmadan önce de çok nadir açardık haftada bir film falan izlerdik pek vaktimiz olmuyordu ikimizde işten gelince yorgun olurduk yemek çay kahve sohbet olurdu. Şimdi bebek olunca ben çalışmıyorum gün boyunca onunla ilgileniyorum. Uyuduğunda ya yemek yapıyorum ya da bende uyuyorum. Biz evimizde sadece müzik açıyoruz siyah ekranda hafta iki üç kez ama birkaç defa misafirliğe gittiğimiz evde gördü. Şaşkın şaşkın baktı bende ev sahibine kapatmasını rica ettim.