Uçağa binerken x-ray cihazından altın öter mi

Kızlar yakın zamanda uçağa yolculuğu yapacam inşallah Allah izin verirse ilk defa binecem inşallah merak ettiğim altınlarım var biraz onları nasıl muhafaza edeblrm el çantasına mı koyayayım yoksa valize mi bide öter mi bilgisi olan yaza blr mi

Valize koyma kaybolabilir valizin. Üzerine takıp neden gitmiyorsun çantanıda unutabilirsin biyerde. Zaten X-rayden geçerken ne olduğu görülüyor çantanın içinde bile ne varsa gözüküyor

Yanıma alayım dimi? Sadece takılacak değil yarım çeyrek ata altın vs de var bir kaç tane

Evet tabiki yanına al onlarıda el çantana koy o zaman

Altın öter mi peki x rayden açmak istemiyorum da

Aynen bebekle ilk defa binecem biraz korkum da var doğrusu bi tavsiyeniz var mı yada öneriniz

Açtıracaklarını sanmıyorum benim çantamda deodarant vardı bikez onu valizinize koyun dediler çantayı açmadan görüyorlar zaten ne olduğunu.

He anladım

Mama kullanıyorsanız mama termosu istemiyorlar ama ben ısrar ederek almıştım yanıma oradaki görevlilerde veriyor zaten sıcak su hatta bize kavanoz mamada vermişlerdi el çantanda bebek için yedek kıyafet ve alt değiştirme malzemesi bulundur. Bebeğin için hiç oynamadığı ilgisini çekecek bir oyuncak alman iyi olur uçakta canı sıkılıp ağlayabiliyor. Ve bebekle cam kenarı çok sıkıntılı oluyor hareket edemiyorsun koridor tarafında oturman daha iyi olacaktır

1 Beğeni

Mama değil de emziriyorum

Peki bebeğim basınçtan çok etkilenir mi

Altini çıkarttirmiuorlar KMD 'den geçerken ötmez onlar .sorun olmaz rahat olabilirsiniz

1 Beğeni

Kızım etkilenmemişti ama bak flypgs sitesinde böyle öneriler var girip detaylıca okuyabilirsin

1 Beğeni

Altın ötmuyor ve cikarttirmiyodlar. Ben de balagina giderken kolda altin bilezik vardı cikarmana verek yok dediler x ray de. Sadece metalleri çıkarıyorsun. Diğer altınları da bence kesinlikle kol cantana yanina al

1 Beğeni

Aynn okudum biraz teşekkür ederim

Ha öyle ypıyım bnde teşekkür ederim
Bnm de ilk. Uçuşum inşallah korkmalımıuım sizce

Canımm ben bugün uçakla yolculuk yaptım takılarımı çıkarmadım onlarda sorun etmedi zaten. Bebeğim 8 aylık bizim yolculuk 1 saat sürdü son 15 20 dk bayağı ağladı

1 Beğeni

Korkacak hiçbir şey yok canım

1 Beğeni

Yaa öyle mi yaa uçak kalkarken eşim diyor mide sıkışıyor basınç çok oluyor fln korktum biraz bebeğmle tek gidecem bide eşim gelmeyecek heyecanlıyım da ya korkup bebeğime bakamazsam Allah korusun ona dikkat edemezsem

1 Beğeni

Bi öneriniz var mı uçuş öncesi ve sonrasında