Kızlar selam ben 3 hafta sonra Almanya’dan Türkiye’ye uçacağım 3 saat sürüyor yolculuk. Bebeğim şu an 2 aylık. Bu aylarda uçak yolculuğu yapanlar deneyimlerini anlatabilir mi? Neler yaptınız, uçuşunuz nasıldı?
Hatta Almanyadan uçan varsa bebek arabası prosedürünüde merak ediyorum
Valla ben bebeğim 3 aylıkken İstanbul’a gidicektim çok korkuyordum ama herşeyi hazırlamıştım şanstan her halden ogün uçak iptal oldu kar yağışıyla hatta bilet hakkim da duruyor daha gitmeyi düşünüyorum yine 6 aylık bebekle yine cesaret edemiyor um
Ama seninki iki aylık uyuya bilir yol boyunca zor olucanı sanmıyorum
Ya bende öyle düşünüyorum ama küçük olmasıda ayrı riskli sanki biraz daha büyük olsa en azından oyuncaklarla oyalardım böyle emzirme dışında bir şey yapamam gibi ayrıca gitmek zorundayım kardeşimin düğünü var
Ben yurtiçi deneyim yaşadım ama bebeğim 9 aylıktı. Bebek arabasını uçağın kabinine almışlardı. Valizlerle beraber indirdiler. Kalkış sırasında emzirmiştim ve sesten mi bilmiyorum uyumuştu. İnene kadar da uyanmadı ortalama 1 saat sürmüştü. Cok sükür sorunsuz geçmişti ama sizin bebeğinizufak bilmiyorum nasıl olur. Kalkışta inişte emzirme yada biberon verebilirsiniz rahatsızolmaması icin
Bende yurtiçi bir uçuş yaşadım bebeğim o zaman 11 aylıktı çok rahat geçmişti bebek arabasını önden aldılar zaten emmeyi bıraktığı için de emziremedim kalktışta be inişte kulaklarını kapatmıştım zaten kalkınca da hemen uyumuştu inince uyandı hem gidişte hem dönüşte çok rahat geçmişti şükür. Sizinki daha çok küçük daha rahat geçer bence emzirin uyur büyük ihtimalle iyi uçuşlar
Benimki 15 aylık 4. Ayından beri 3 kez 2 saatlik yolculuklar yaptık. Kalkış ve inişte emzirme/mama denk getirmeye çalıştım yoksa da emzik verdim. Onun dışında bazen uyudu bazen daraldığı için huysuzlandı elden geldiğince hoplattık filan. Yalnız olmamak avantaj tabi yanınızda biri olacak mı? Her halükarda o kadar da korkulduğu gibi olmuyormuş bunu deneyimledim ben