Üfürümle ilgili bilgisi olanlar

Merhaba arkadaşlar 4 aylık bebeğimde kalbinde üfürüm var dedi doktor ama masum dedi ve çocuk kardiyolojisine yönlendirdi endişe ediyorum önemli olabilir mi acaba

Merhaba, bebeğim 2 buçuk aylık. Bizim de çocuk doktorumuz üfürüm duyduğunu ama 1. Derece gibi durduğunu söyledi. Bebeğim doğumdan sonra küvezde kaldığı için zaten kardiyoloji doktorunun takipli hastasıyız. Kardiyoloji doktoru da üfürümü duydu ama masum olduğunu. Her bebekte olduğunu zamanla geçtiğini söyledi. Endişe etmeyin. Kardiyoloji bölümüne çıkmayı da sakın ihmal etmeyin. İnsallah yoktur bir sorunu :cherry_blossom:

Bende kızımı 1 aylık kontrole götürdüğümde çok az üfürüm duyuyorum ama emin değilim kardiyolojiye götür demişti biz gidemedik o anda Diğer kontöröle gittiğimizde tekrar sordum kapanmış dedi kendine sorun yok dedi. Şuan 4 aylık bir sorum yok şükür. Çoğu zaman kendi kendine kapanıyormuş sıkıntı etmeyin ama aklınıza takılıyorsa ihmal de etmeyin

Benimde bebeğimde vardı çocuk doktoru aladı kardiyolağa gittik kapanırmış ciddi bişe değilmiş çoğı bebekte oluyormuş bidaha biyere götürmedim kapanır Allahın izniyle

Banada masum dedi ama 4 aylık oldu hala geçmemesi korkutuyor inşallah yoktur

Ben de şehir değişikliği vs sebeplerden 4 5 doktora bir tanesi var dedi digerileri yok dedi bu sonuncu tekrar söyleyince aklıma takıldı bakalım randevu aldım inşallah bişey çıkmaz

İnşallah kaç aylik

Bizi de kontrol için 6 ay sonra çağırdı. İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin :cherry_blossom: Yine de ihmal etmeyin sorun olmasa da kardiyoloji bölümüne çıkın.

Oğlumda vardı masum ufurum korkulacak bırsey yol zamanla kapanıyor 7 yaşına kadar kapanıyor demıslerdı bize kapandı suan 10 yaşında hıc bır sorun yasamadık

Şuan 9 aylık