Enn büyük hayalimm Beytullahı ziyaret etmek herşeyden çok istiyorum öyle böyle değil bu aşk son zamanlarda beni daha da sıkıştırdı sanki rüyalarımda hep görüyorum Medine’de namaz kıldığımı Kabe’nin içinde namaz kıldığımı oraya gittiğimi görüyorum hep Kabe denilince gözlerim dolmaya başliyor bile ama bazı engeller var nasıl yapacam bilmiyorum daha erken mi diyorum kızım 1.5 yaşında kardeşim yanımızda eşimin yanında çaliyor onu da evde bırakıp gidemeyiz eşime gitmek istiyorum diyorum o da istiyor elhamdülillah maddi imkan var ama başka sebeplerden gidemiyorum kızlar bana bi fikir verin ne zaman gitsem uygun olur nasıl yapablrm ben tıkandım bi yandan çocuğum küçük diye olmaz diyorum bi yandan daha küçükken götüreyim oraya görsün dokunsun diyorum fikir istiyorum sizden
Bence orası seni çağırdığında ve gitme zamann geldiğinde gideceksin. Tum bu aklında ki düşünceler o zmn emin ol yerini ferahlığa bırakacak. Ama nasip bu işler
en kısa zamanda gidersin İnşaAllah. Gidipte görürsün ibadetini yaparsın
inan iki senedir çevremde o kadar giden var ki bende çok arzuluyorum ve bebeğim 7 aylık onuda götürmek istiyorum. Herkes Rabbim kolaylığını veriyor bebekle diyor hiç öyle düşünme yani ![]()
![]()
![]()
Maşallah Allah en uygun zamanda nasip eder inşallah
Ben eşim ve oğlum niyetlendik, seneye kadar birikim yapıp gideceğiz inşallah. Annem ile babami da götürmek istiyoruz , babam felçli , ona tavaf yaptırmayı çok istiyorum . Allah güç kuvvet versin ,nasip etsin en kısa sürede inşallah
Kardeşin yanlış hatırlamıyorsam bir yıl icin yanında kalacaktı, kızının küçük olduğundan dolayı da muallakta kaldığını soyluyorsun. Seneye daha uygun olabilir sizin icin
Çağırıyorlar rüyalarda gittme vakti gelmiştir inşallah gidersiniz bu aralar etraftan çok gidenler oldu aklımda yokdu benim de kalbimin bir köşesine düştü acaba bizde gider miyiz diye imkanlarımız o kadar fazla değil ama gidebiliriz de tabi kızım şöyle 3 yaşına gelirse diye bekliyorum benim kızım da 15 aylık öyle dua ediyorum ama ilk ne zaman fırsat olursa o zaman inşallah
Ayy inşallah hepimize nasip etsin Rabbim daha bir sene olmadı dedemin kardeşi medine de vefat etti orda yaşıyordu ama oğlunun düğünü için hemde sağlık sorunları nedeniyle türkiye ye geldi bikaç ay kaldı bütün ısrarlara rağmen Medine’ye geri dönmek istedi durumu iyi di gittiğinde orda fenalaştı iki üç hafta içinde vefat etti şu an mezarı sahabelirn arasında ve onu o kadar çok seviyordum ki. Öyle böyle değil dedem gibiydi bende ki yeri onun Medine’de ki vefatı beni çok çok etkilemişti son zamanlarda gördüğüm rüyalar beni daha da etkiliyor dile getirmekten korkuyorum bilmiyorum neden içime o maneviyat aşkı düştü iyice hiç böyle hissetmemştm Rabbim nasip etsin hayırla kolaylıkla gideblmeyi
İnşallah Allahım nasip etsin hepimizede gitmeyi Mekke Medine’ye kutsal topraklara kolaylıkla hayırlı bir şklde
Kardeşim iki sene kalacak ben iki sene nasıl dayanacam gitmeden bilmiyorum
Bizde gidersek eşim annesini de getrmek istiyor annesi bayağı yaşlandı artık en iyisi imkanlar el verdkçe Allah nasip ettiği sürece genç yaşta gitmek gerek Allah bize de nasip etsin inşallah
Babanıza da Allah Şafii isminin hürmetine şifa versin tez vakitte Kabe’ye gitmeyi nasip etsin inşallah sizlerede
Bende çok istiyorum gitmek canım zaten dini nikahımız kıyılırken umreye gitmeyi istedim eşimden 11 yıl oldu ama hala gidemedik
inşallah Allah nasip etse en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum inşallah sende gidebilirsin benim 3 çocuğum var he beraber gitmeyi istiyorum onları arkamda bırakmak istemiyorum onlarda görsünler istiyorum bebeğim biraz daha büyüsün hemen gideceğim inşallah bence seninde gitme zamanın gelmiş canım baksana rüyalarına bile giriyor ![]()
Rabbim jsterse hicbirsey engel olmuyor cnm tez zamanda gidersin inşallah rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin icindede bize ![]()
![]()
İnş inşallah Geçen de bir rüya gördüm görümcemle beraber havaalanına gidiyorduk orada kimlik verirken Ben kimliğimi evde unutuyordum görevli de bana kimliğimi getirmemi istiyor ben gidip kimliğimi getirene kadar döndüğümde uçak Havalanmış oluyordu Kabe’ye gitmek için havaalanına gitmişiz Geri döndüğümde oradaki görevli bana uçağın kalktığını görümcemin gittiğini Ama onun yerine 9 Mart gibi bir tarih veriyordu oraya o zaman sen o zaman gideceksin diyordu ve yeni bilet alıyordu Bu rüyayı 9 Mart’tan önce gördüm Bu sene çok umutlanmıştım 9 Mart’ta bir şey olur diye ama olmadı inşallah Allah’ım en yakın zamanda hayırlısıyla hepimize de nasip etsin kolay bir şekilde Kabe’ye gitmeyi Mekke Medine’yi görmeyi kutsal toprakları görmeyi oralara ayak basmaya
Amin amin inşallah ![]()
Yaa hadi inşallah baktın seneye 9 Mart’ta gidersin bu kadar Rüya tesadüf değildir umarım en kısa zamanda rüyalarında değilde gerçeğini yaşarsın bizede fotoğraf atarsın inşallah hepimize de nasip olur![]()
İnşallah dediğin gibi olur dua edelim birbirimize ![]()
Amin inşallah en güzel zamanda en güzel şekilde huzura varalım
Benim kizlar yigenlerim gitti bir kac hafta once yine o maneviyata doyamamis tekrar gitmek istiyolar.biri 22 18 yasinda bir hafiz olacak kizlar dua edin bol cogu bitti azi kaldi subhanallah isteyen herkese rabbim kavustursun kutsal topraklari.