Üstünü örtemiyoruum

Kızım 4 buçuk aylık havalar serinledi gece baya bi. Ama kızım üstünde örtü tutmuyor. Uyku tulumunu aldım ama daha erken. Benim asıl sorum ayakları… çorabını çıkarmalı mıyım? Gaz olur diye çorapla yatırıyorum örtüyü tutsa çorap giydirmem ne yapmalıyım?

Ince Tulum giydirin corap derdi olmuyor

Ben daha tulum almadim body ve pijama giydiriyorm.ve çorap gerçekten her bebek de mi boyle bilmiyorum ama bnimkide uyusa örtü ortsem onun icin bile uyanıyor ve uzerinden atıyo

1 Beğeni

Benim bebe de oyle derin uykuya daldiginda örtüyorum aciyor hemen. Ayagjnda corap da durmuyor onlari dq çıkartıyor. O yuzden biraz kalin giydiriyorum usumesin diye

1 Beğeni

Corabini disina degil de icine giydir
Yada kilotlu corap giydir benim oglan erkek olmasina ragmen ben kilotlu corap giydiriyorum.

Benimde bebeğim üstünü ortunce odakika açıyor geceler soğuk oldu olmadı uyuyanın üzerine kar yağar demişler ,üst acmamasi için ne yapa bilirim acaba?

1 Beğeni

Uyku tulumunu alabilirsin rahat edersin bende Alıcam şuan Van da yaşıyorum görev sebebiyle soğuk burası bu hafta Alıcam uyku tulumunu benim bebeğim de üzerini açıyor sürekli şuanda bence tek çare bu bence gerçi diğer oğlumda 5 yaşında oda aynı :thinking:

1 Beğeni

Büyük oğlum 9 küçüğü 8 yaşında hala üstlerini açarlar bende küçükken uyku tulumu almıştım kurtarıcı olmuştu

İnstagramda bir kaç reels görmüştüm. Bebeklerin üstüne örtü örttüklerinde boğulma tehlikesi geçiriyorlar. Bebeğimde 4 buçuk aylık. Kardeşim bebeğimi uyuturken yanına örtü koymuş. Bebeğimi kontrol etmeye gittiğimde örtü yüzünü kapatmış ve ağlıyor vaziyetteydi. Ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Lütfen sizde örtü vb. kullanmayın. Tog değeri düşük tulumlar var onları giydirin

Uyumadan besiginin ayak ucuna sicak su koy
Tulum giydir.muslim bez ortebilirsin dedi ebe ilk dogdugunda gostermisti.ama oyle ortup birak yanlarindan sokustur belinden yukari olmasin cok bide camera varsa o cok ise yariyo bi durum olursa hemen uyariyo

Bu büyük kolaylık oluyor ama şuan stoklarda yok maalesef :neutral_face: o yüzden tulum en iyi çözüm

Oglum 3.5 aylik, ben su an 1.0 tog degerindeki uyku tulumlari ile uyutmaya basladim. Cok rahat oluyor tavsiye ederim.