Uygulama geri bildirimi

Merhaba taze annişler :grinning: Malum uygulama çok yeni hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Veya önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz.

1 Beğeni

Aslında benim bir fikrim var ki ama çekindim diye söyleyememiştim,gereklimi gereksizmi diye​:grin:

Ben diyorum ki kişisel sohbetde mesajlajınca ,partnerimize yazdığımızda,o okuduğu zaman,görüldü diye biz bilelim.
İnstagramdaki gibi.

2ci fikrimde.
Her hangi bir anne çevrim içi mesela.
Onun hangi konuda olduğunu bilelim.
Mesela bebişlerin anlık fotsuna bakmaya giriyorum ve o konuda kimlerin olduğunu görüyorum.

2 Beğeni

Kayıt yapıyorum ama olmuyor,yeni maille girsem olurmu

Yeni kayıt yapman gerek mucize anne hesabı ile giriş yapamazsın

Mucize bebegin hesabı ile yapmıştım olmamıştı.silip tekrar yükledim bilgileri girdim,şimdi oldu.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bir sorun daha var ,bebeğimin doğum tarihini ayarlamak istiyorum ama 18nisan 2024 de kalıyor nedenki

Çünkü bugün 18 Nisan 2024. Sen yılı değişmeden 2023 ait bir tarih girmeye çalıştığın için oluyor ilk önce yıl bölümünü 2023 yap sonra da ay ve gün kısmını yap

1 Beğeni

Forum arada kasıyor, normal mi bu ? :blush:

En alt kısımlara dokununca çalışmıyor neden?direkt mesajlaşmaya göremiyorum.
Sohbet odasında mesaj yazmak isterken yazı kısmına girmiyor canım neden @mucizebebek

Evet bubun farkındayım bir iki güne güncelleme ile düzelteceğim

3 Beğeni

Kızlar uygulama daha çok taze biliyorsunuz. Buradan görüşlerinizi yazarsanız yapmaya çalışırım :slight_smile:

1 Beğeni