Uygulama Güncellenmesi(reklam)

Uygulamanın güncel halinde çok fazla reklam oluyor, gönderileri okuyunca ya da uzun süre takılınca araya reklam giriyor. Bu uygulamayı reklam yok diye kullanıyordum sanırım uygulamayı silecegim siz ne düşünüyorsun??

Ben henüz guncellemedim

Mucize anne de de çok reklam çıkıyor , bebeğim uyku halinde iken yanında baktığım zamanlar oluyor birden reklam çıkınca bebeğimde bende irkiliyorum sesten hali ile. Reklam olunca benimde hiç giresim gelmiyor malesef

1 Beğeni

Mucize anneyi doğumdan sonra bırakmıştım. Mucize bebekte hiç reklam olmuyordu çok iyiydi dediğin gibi ses olayı ya da konuya odaklanma konusunda sıkıntı oluyor ınsallah sesımızı duyarlar ve düzeltirler​:disappointed_face: bu uygulama bu yüzden bu kadar kullanılıyor

@admin bakar mısın

2 Beğeni

Uygulamada reklam olmak zorunda maalesef. Bu uygulamayı hayatta tutabilmek, geliştirmeye devam edebilmem için reklam koymak zorundayım. Uygulamanın sadece çalışması için bile her ay servislere ödeme yapmak zorundayım. Sizde geliştirici olarak beni düşünün lütfen. Aylarca gece gündüz demeden geliştirmek için kodlama yapıyorum. Bunun bir karşılığı olmayacak ise neden bu kadar uğraşayım ki değil mi? ilk reklam 5. dk da bir sonraki ise 10. dakika da çıkıyor. Bence makul. Her dakika reklam çıksa haklısınız ama o kadar fazla yoğun bir reklam gösterimi yok.

Burası sizin işiniz tabii ki sizi anlayabiliyorum ama daha önce hiç reklam yokken şimdi bu şekilde olması alışmış olduğumuz düzeni bozuyor en azından ilk reklam onuncu dakikada olsa bu kadar etkilenmeyiz diye düşünüyorum ve bu söylediğimi lütfen şikayet olarak değil bir öneri olarak düşünün çünkü uygulamanızı gerçekten seviyoruz ve herkese de öneriyorum(önerilerim diğer uygulamalar gibi reklam yok şeklindeydi ve herkes bu yüzden indiriyordu)

Gerçekten reklam izlemenin ne kadar gıcık olduğunun farkındayım. Ama dediğim gibi önceden reklam sadece veri eklediğinizde çıkıyordu. Şimdi zamana dayalı çıkıyor, son bir yıldır reklam geliri olmadığından kendim karşılıyordum ama beni yormaya başladı artık bu karşılıksız ödemeler. Bu yüzden böyle yapmak zorundayım. Böyle olmayacak ise uygulamayı komple marketlerden silmek zorunda kalacaktım. Ve emin olun uygulamanın geliri giderinden daha az. Yani hala kendim cebimden ödüyorum. Bunu da açık açık kimse yazmaz, söylemez. Bir aile olarak sizinle buradayım. Diğer uygulamalarda uygulama sahibini bulmak zor.

1 Beğeni

Hızlı ve detaylı açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim canım.

1 Beğeni