Aynen bende denedim gündüz uykusunu almayinca gece daha sıkıntılı geçiyor
Gündüz uykusu çok önemli. Ben gündüzü aksatinca gece beni pert ediyor hep uyanıyor. Gündüz uykumuzun sayısı azalıyor sanki iki gündür 3 kez uyudu.
O diş bizi de mahvediyor. 4. Diş gelmek üzere şimdi de. Arka arkaya geliyor biraz ar averme yok
Çok yoruluyorum artık. Çözümi var mı?
Diş olabilir gece calpol verdiniz mi
Benmde bebegim 6 aylık uyku düzenimiz bozuldu geceleri saat başı kalkıyor gündüz uykusu yok denecek kadar az artık bu kadar bölük uyku beni de mahvetti ayrıca okula giden çocuklarım var ne yapacam bilmiyorum düzelir mi ne zamn düzelir diğer bebeklerim de bu sorunu hiç yaşamamıştım
Bizde aynı durumdayız sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum neden böyle atak falan mı
Bende aynıyım 2 tane okula giden var çok zorlanıyorum
Dun gece 10 da tam uyudu ama ne zaman uyutursam uyutayim yarim saat 40 dk sonra uyaniyor gece 1p kere kalktigi oluyor ama gazida var emerken ikiniyor ve cikariyor
Alistigi duzenden bir anda erkene cekerseniz ters tepmesi normal. Uyutma ve uyandirmayi her gün yarim saat erkene çekerek olmasi gereken saate getirebilirsiniz. Özellikle gece uykusu icin 1 saatlik bir rutin oluşturun. Mutlaka kirmizi ışık kullanin rutinde, melatonin seviyesini artiracaktir. Ben gunduz battaniye ortuyorum, gece uyku tulumu giydiriyorum. Gece altini olabildigince açmayıp, karanlikta yada kirmizi isikta besleyin ve konuşmayın bebeginizle yada kısık sesle. Hem biyolojik saati duzene girecektir hem gece kavramini ogrenecektir. Dis durumu sureci bozabiliyor. 5 dişi ufak huysuzlukla atlattik ama 6. Dişi cikmak bilmiyor bebeğimin. 1 haftadir gece daha sık uyanıyor ve ağlıyor. Yine de doğduğundan beri ayni saatlere ve rutine sadik kaldigimiz icin 7. 30 da uyuyor ve gece kalktiginda tekrar uykuya dalıyor. Ona ragmen cok zorlaniyorum kalkmasi siklastigi icin. Umarim yardimci olmuşumdur.
Bizde saat 9 da gece uykusuna geciriyorum çocuklar da uyucak okula gidecek diye yok kapilar kapalı herkes odasına çekiliyor 9 dan sonra gündüz uyumuyor bir sekilde tolere ediyorum ama gece öyle olmuyor dediğiniz gibi dayak yemiş gibi uyanıyorum 6. Ay atağı mıdır nedir
Diş olabilir de her gece mi ilaç vercem çocuga
Gğnde bazen bşr mes uyumaya başladı benş çok yoruyor . Uyuyamadıköa da huzursuz oluyor 8 buöukta kaşkıyor geç oldugu için ni szice
Günde bir kez mi uyuyor 8 buçuk normal cnm ama düzene koyun uyku vakti gelince odasına götürün sürekli orda uyutun günde 3 yada 4 kez uyuması lazim en az öyle hatırlıyorum uykuya direniyor dış ağrısı etkiliyor olabilir karanfil zeytinyağı yapin dış etlerine sürün
3 veya 2 uykunyapmadı lazım evey ama bugğn tesmen bir kes uyudu canımdan bezdirdi uyuyamadıkça ağladınhuzursuzbolfu . Sizin rutinleriniz nasıl peki
Aynı saatte uyutarak mı yapabilirim sizce nasıl olur kaç uyku yapıyorsunuz
6-7 ay 3 uyku yaptık sabah 8de uyanis 10 da uyuyoyrdu snra 1 buçuk gibi bazen 5 de uyuturdum her zaman 3 uyku yapmıyorduk snra akşam 8de uyku
7 aylık bebeğim. Sabah 8 buçuk gibi kalkar . Oglende 11 buçuk 12 gibi uyur. Bir iki saat sonra kalkar. Akşam beş altı gibi uyur 8 buçuk dokuzda kalkar. Sonra 11 buçukda uyur . Gece hiç kalkmıyor sabaha kadar.
Emzirmiuor musunuz gece hiç
Yok canım benim bebeğim gece uyanmiyor hiç. İlk üç ay ben gece uyandırıp emziriyordum. Üç aydan sonra uyandirmadim artık. Gece beslenmesi yapmiyor.