12 ay 20 günlük bizimkide 8.5 kilo geçen aydan beri aynı kiloda iştahı yok denecek kadar az ne yerse yesin kaşığın ucuyla anca diş çıkarmaya 1 ay önce başladı üstteki 4 ü 1 er hafta arayla çıkardı şimdide alt iki patladı cikiyo o yüzden gecelerimiz çok değişken hele geçen ağzında yara çıktı sabaha kadar 30 45 dj arssi uyandı durdu normalde uykuya 9 30 gibi yatırıyorum ama yarım saat uyumadnn kalkıp 1 e kadar bekliyo gecede 2 aktif 3 pasif emmeyle sabahı ediyoruz bende düşünüyorum uyku eğitimi ama onun için düzen lazımmış bende iki tane daha var okula gidiyorlar onlarin ödevi Duru susu vs derken çocuğa çok düzen olusturamam hergun aynı saatlerde aynı ritimleri uygulayabileceği mi sanmıyorum galiba 2 yaşına kadar böyle gider sonrası Allah kerim![]()
Benim kizimin da üste 4 altta 3 dışı var alttan şimdi bir tane daha patlamış bazen onunda huzursuzluğu oluyor ek gida desen vallah 1 cay kaşığı yese sevinir durumdayım asiri red ediyor bizim öyle bi uyku yok çünkü sabahları düzensiz uyaniyor genelde 3.30 4 saat ara ile uyuyor bazen gece 11 uyurken bazen de 9.30 ta gece uykusuna bende ailemle beraber yaşadığım içi annemle beraber büyütüyorum kizimi ben neyi yapmak istesem annem izin vermiyor işte bu yanlış öyle çocuk bakılmaz gibisinden veya tam tersi oluyor derken bi düzen kuramıyorum ihsallah bizde rahatladigimiz günleri deliksiz uyuduğu günleri görürüz
görürüz çoğu zaman aciktigi için uyaniyolar gece beslemesini kessek bu kadar sık uyanmazlar bence benim ortanca uykuyu çok severdi emzirmek için zorla uyandirirdim 2 aylıkken gece uyanmayı bırakmıştı ben kaldırıp uykuda emzirirdim buda sağolsun uyutmuyor
şimdi uyutuyorum yarım saat sürecek mi bakalım saat 21 12![]()
saat 21 40 uyandı bile şimdi 1 d anca uyur ![]()
![]()
Benim kızım 2 3 aylik ken geceleri güzel uyuyordu hatta doktoru gece beslenmesini birakabilcegimi söylemişti ama korkuma kıyamadığım sanki gece emzirmeyince bisey olcak ac uymasin diye hep kendim alarm kurar emziridim şimdi ise tam tersi kizim beni uyandırıyor ben uyusun diye bakiyorum