Uyku eğitimine gec mi kaldık

Prensesim 7 ay 12 günlük oldu sallayarak uyutuyor um ama bayagi oldu ise başladım esim bakiyor sorum gecmi kaldik 2 ci sorum eger egitim verirsem gezmede ailede tatilde vs bu egitim düzen devam edermi bozulur mu merak ediyorum nasıl yaptınız kalabalık aileyiz eski adamlar öyle bebek vra gitmeyelim vs diyen hoşgörü insanlarda degiller sözüm ona abartıyor musum bebegi herseyi esim de çekiniyor yok falan demiyor bende simdi nasil yapsam öyle aman aman bir uyku sorunumuz yok bin şükür hafif sallasam yatıyor eger tok ve bir sıkıntımız yoksa bu ara diş den yana degisti ama inanıyorum duzelrir uzun uzadi oldu tsk ederim hayirli geceler diliyorum

Sen gec kaldinsa biz.. :rofl::rofl:benim bebe 9aylık.. ömrü boyu uyku hayatında olacak sonucta bu işin eri geci varmı ki anne-bebek nezaman hazır hissederse başlanıyo iste :see_no_evil_monkey::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Hayır geç kalmadınız tam zamanı isterseniz yardımcı olabilirim @uykununilkesi instagram hesabım

2 Likes

Bbeeğim 10 aylık ilke hanımdan destek aldım dünya varmış . Saat başı uyanan bebeğim gece 3 4 saat uyumaya başladı tam zamanj bence kendinçze daha fazla eziyet etmeyin

1 Like