10 aylık olduğumuz gündün itibaren beşiğinde uyku reddi başladı ana kucağında uyutup beşiğine yatırıyorum ama nereye kadar böyle sürecek
40 günlüğünden 10 aylık olana kadar çok düzenli bir uyku sistemimiz vardı ama şuan alt üst beşiğine yatırınca ağlıyor ayağa kalkıyor yada oyun oynamak istiyor tükeniyorum ve sonuç ana kucağında uyutup sonra beşiğe almak oluyor uyku saatimizde geç saatlere kaydı artık 22:00 buluyor bazen 23:00 aynı sorunu yaşıyanlar var mı bugün biraz direttim ağlasada beşiğinde uyuttum nasık eski düzenemize gireceğiz şaştım kaldım gerçekten
Uyku eğitimini araştırdin mi tracy hogg yatır.kaldir.yontemini uygulayabilirsin
Beşiğinde uyutarak doğru yapmışsın gün geçtikçe yeni düzene alisacaktir biraz sabır ![]()
Benim kızım da 7 aylık Park beşinde yatmak istemiyordu son günlerde ben de yer yatağı yaptım orda daha rahat rahat uyuyor bence sizde deneyin
istediği yerde yatırıp uykuya geçeceği zaman yatağına alabilirsiniz ama bu konuda çokta yardımcı olamam ben çünkü bizimki de Park yatakta uyumak istemiyordu bizimle uyuyor uzun zamandır .kendime de faydam olmadı ![]()
Bende beşiği kaldırdım süreklı ayağa kalkıyordu uyumak ıstemıyordu yer yatagı yaptım artık rahatım deneyebılırsıniz ![]()