Annelerim kızım 7 ay 13 günlük . Son 2 haftadır her saat başı ağlayarak uyanıyor. Diş çıkarma dedik çıkardı .
Ama uykularımız çok kötü kafayı yicem. Her saat uyanıyor . Napabilirim .
Bizimkinde bir kaç gün öyleydi bugün yanıma yatırdım eşim diğer odada yattı sonunda bugün uyudu sanırım bu ay bizim kokumuzu istiyorsurekli ayağını veya kolunu bana degdirip uyudu
1 haftadır birlikte uyuyoruz yine aynı . Naptıysam olmadı
Hadi yaa bizde 7 ay 5 günlüğüz umarım uyku sorunu artmaz bizdede
İnşaAllah çok zorlu geçiyor bizim .
İnşaAllah mışıl mışıl uyurlar
Bizde ayni durumdayiz saat basi uyaniyoruz 7 .ayimiza 4 gun var gece 2-3defa kalkan cocuk saat basi uyanir oldu inşallah duzelir bende mecburen yatagima aliyorum
ya salliyorum yada emziriyorum oyle geri uyuyor cok zor bir süreç
Bizde de öyle gece saat başı ağlayarak uyanıyor sabaha karşı iyi uyuyor
Aynen sabah 6dan sonra sanki hiç bişey olmamış gibi dötünü devirip uyuyor bende 7de işe gidiyorum işte
Kız kaç aylıkki seninki 7 aylıkmı
Benim kız 7 ay 13 günlük canım
Yaa valla bende çalışmak istiyorum da bırakamıyorum çok küçük diye sen nasıl bıraktın
Mecburum bütün izinlerim bitti çünkü halası bakıyor . Onlada çok iyi anlaştı . İçim rahat bırakıyorum
Bakan birileri var ne güzel ben hala izin kullanıyorum bırakamam daha çok küçük 7 ay 7 günlüğüz
Ayyy ne güzel
Halası gelmeseydi bende bırakamazdım.
Bi bakıcı ile görüştüm evimde bakarım dedi.
Evde kimler olacak dedim
Kayınbabam ve 15 yaşında oğlum var dedi. Tabi bunları duyunca 1 ay rapor aldım görümcemi çağırdım kızımı alıştırdım . Zordu süreç ama atlattık .
Yok yaa bakmak isteyen benim evimde bakar ben öyle istiyorum öyle kimse olmasın guvenemem
En iyisi o tabiki