Uyku sorunu ne zaman biter

Ayy gerçekten kafayı yicem akşam sekiz buçukutan beri uğralıyorum sadece kesntsz değil ha üç kere kalkmakla toplam abartsz sadece 30 dk uyumuş belki o kadar da yoktur saat gece 3 e geliyo üç gndr kaynanamar bndeydi yorgunluk uykuszkk diz boyu bu akşam gittiler şükür inanın kızlar tezgahta yıkanmış ama durulanmamış bulaşımlarım var asla gidemiyorum aylardr böyle akşam 8 den sonra benm işkencem başlıyor uykuszlktan ölecem ama asla uyumuyor mahvoldum resmen bu uyku sorunu ne zaman bitiyor tecrübeli anneler bişey söyleyin lütfen 16 aylık olmak üzere 8-9 aydır uykularmz ölüm gibi help meee

Bizim de başladı sıkıntılar, bu ara benim de her işim yarım. Bir kaç gündür kızım mama içirip uyutursam daha iyi uyuyor sizinki de belki aç olduğu için uyumuyordur. Ama benim kızım beşikte de uyumuyor ben kendim yattığım zaman uyandığında yanıma alıyorum yanımda uyuyor. Sabah bir daha uyanınca da tekrar mama yapıyorum 6 gibi. Onu içince de yanımda yatarsa 9a kadar filan uyuyor. Mama içmezse sık sık uyanıp emmek istiyor. Ben de anlamıyorum 14 buçuk aylığız artık acıkıp uyanmaması gerekir ama uyanıyor hep böyle yani. Belki sizinki de acıktığı içindir onu bi deneseniz

Yemek yedirip öyle uyutuyorum bnm kızım çok meme bağımlısı değildi bundan dolayı şanslıuım diyordum o da gitti iki gündür resmen yakama yapışıyor meme meme meme meme diye ağlıyor tam delirmelik bnm kız mama da içmiyor aclktan uyanıyor desem yemek veriyorum yarım saat sonra uyutuyorum on dk uyuyup uyanıyo sabaha kadar böyle devam ediyor gece bi kere emziriuprum emzirdkten sonra aclığı biraz yatışmış olur uyur sanıyorum yok aynı asla uyuumuyo uyutmuyo vallahi tahammülüm hiç kalmadı kendi kızımdan soğuyorum geceleri ztn gece olunca bnm elim ayağım titremeye başlıyor off btisn artık bu işkence

Diş çıkarıyor olabilir mi? Bizim yeni diş 2 aydır geceleri uyandırıyordu bugün patladı.

Evet dişten de olabilir, sonradan çıkan dişler epey zorluyormuş bizimkinin 7. Dişi yeni çıktı daha, o zorladı bizi de büyük ihtimalle

Bizde bitmiyor o sorun 3seneye girdik​:woman_dancing:t2:

Olabilir azı dişleri çikiyor ama öyle olsa yatağından kalkınca da huzursuz olmaz mı bnm kız yatağını görünce kaçıyo öyle bi iki saat uyanık kalmıyo 5-6-7 saat uyumuyo kesntsz gece vakti

Siz bide hamileydnz dimi Allah yardımcımız olsun

Evet ,sağol canım.ikincidede uykusuz kalmak zornolmayacak busefer :joy:uyumadigim icin

Kan değerlerine baktırdınız mı 8-9 aydır böyle uyku sorununız mu var

Şeyma hanımın da dediği gibi yatmadan önce yoğurt muz bebe bisküvisi tarzı bişeyler verirseniz hem uykuya rahat geçer hemde daha uzun uyur

Yok baktırmadık evet maalesef bir gün güzel uyusa iki hafta çok kötü geçiyor maalesef

Veriyorum ama aynı yine

Sabah kaçta kalkıyor gündüz kaç uyku yapıyor ki