Uyku sorunu

Kızlar oğlum 9 aylık 3 aydır uyku sorunu yaşıyorum akşam 20.00 gibi uyuttum 21.00 uyandı kaldırmadım salladım olmadı sonrası 01.30 uyutum 02.00 kalktı ve sabah 07.30 kadar uyumadı bende o kadar yorgun düştüm ki oğlumla bir uyumuşum saat 15.00 kadar napıcaz böyle bilmiyorum delircem artık bir türlü alışmıyor benım gibi olan varmı

O kadar kişi
Görmüş yazık bu sayfaya yardım için bir aradayız ama bu soruma hiç yanılt gelmemiş… neyse ne diyeyim Allah razı olsun :palms_up_together:

Bizimde o aylarda uyku düzenimiz bı bozulmustu su an 14 aylık bazı günler yine uyanıyor geceleri dişten dolayi büyüdükçe gündüz uyku saatlerini kısa tutmaya çalışın gündüzün kısa uykusu gecenin kaluteli uykusunu belirler sabah 8 de uyanış 11.civari bı uyku yapsa diğeri de 3 ya da 4 te yapsa 8 9 da gece uykusu olsa çok iyi olabilir belki uykusu zaten yaşından sonra çoğu bebek tek gündüz uykusuna düşüyor biraz sıkıntılı sürecin başladığı aylardasiniz aslında ama sabırla gecicegini bilin Allah yardımcıniz olsun

Bebeğim küçük olduğu için birşey diyemedim benimki de düzenli uyuyan bir bebek değil. İlk bebeğimde değildi 1 buçuk yaşından sonra anca uykusu düzene girmişti. Rabbim yardımcın olsun uykudan önce banyo belki uyuyamsına yardımcı olur

3 gündür bizde de uyku problemi var ben 2 gündür toplasan belki 2 saatlik uykuyla duruyorum gözlerimin altı mosmor oldu . Bizimki diş çıkardığı için öyle sizinki de diş çıkarıyo olabilir mi? Yani ağlayarak falan uyanıyosa ağrısı varsa calpol verebilirsiniz . Ben calpol verdikten 45 dk sonra uykuya gçiyor. Tabi yarım saatte bir uyandığı için beşiğini sallamaktan ben uykusuz kalıyorum o yine uyuyo​:grinning_face_with_smiling_eyes: