Uyku sorunu

Ağlaması gazından olabilir abla çünkü benim kızım da öyleydi Biz benim kızım gaz çıkarmasına rağmen sürekli bağırıyordu bağırıyordu bizim çıkarttığımız gaz meğersem yetmiyormuş bir gün acile götürdük karnında o kadar çok gaz var ki bize gösterdi Doktor gazı var bunun dedi gazının çıkması lazım dedi Demek ki sizin çıkarttığınız gaz yeterli gelmiyor kıza dedi Damla yazdı gazından dolayı olabilir

Merhaba cnm benim oğlumda öyle sürekli ağlıyor memede uyuyor yerine koyunca kalkıyor ama gece uyuyor acaba sütüm yetmiyormu günde 6)7bez deyisiyor amakaka yapmıyor 2’3gunde bir yapıyor oyuzdenmi dur bilmiyorum sürekli emditi için de goyuslerim hiç dolmuyor yetmiyor diye çok kafaya taktım

Ah canim sorma emdikce süt bitiyor bu sefer gelmiyor diye ağlıyor. Mama versem de tekrar meme istiyor. Ama 2 3 gunde bir kaka yapmasi normal. Simrq da 2 3 gunde bir yapiyor

O gaz problemi bir turlu bitmiyor zaten. Her seyi deniyorus ediyoruz ama olmuyor illa kucaktw olucak dogru düzgün hic bir isimi yapamıyorum. Yemek bile yiyemiyorum düşün. Gecicek bu günlerde gecicek diye kendimi avutmaya basladim :head_shaking_horizontally::head_shaking_vertically:

Ay benim pisgolojim bozuldu oturup aglayacam artık odurumdatim baş ağrısı uykusuzluk :pleading_face::pensive_face:kafayı yemesem iyi bu duzelenekadar

Hangi mama kullanıyorsunuz benim 29gunluk oldu bı deneyeyim bende

Aptamil kullaniyorum

Bebeklerin ilk 5 ay uyku düzeni olmaz zaten gece gündüz ayrımını bilmiyorlar, kendisi uykusu geldiğinde sana sinyalini verir uyutursun

Geçecek abla geçecek ama benim benim bebeğim de 2 aylık Benimki uyuyor sakin bir bebek öyle ağlayan bebek değil sadece rahatsız olduğu zaman

@Ebru Aramıza hoş geldin canım :white_heart:

11 aylığız ve Uyku problemi bizdede daha yeni bitdi canım ,zamanla düzene girecektir.
Sen geceler uyutunca normal karanlık ortamda uyutki uyku vaktinin olduğunu anlasın.
Valla ben bikaç kez bu şekilde yaptım işe yarıyordu.
2 aylık daha anlamaz deme canım, şimdiden başla ki,alışsın. @Ftmacvdr

Öyle yapıyoruz canim ama gaz sancisi varmış o yuzden durmuyor

1 Beğeni

Gaz sancisi varmış

1 Beğeni

Hoş buldum cnm

1 Beğeni

aynı durumdayız 25 günlük benimkide aynı durum söz konusu

arkadaşlar bebeğim nedense gündüz uyumuyor. gaz damlası aldım. dün başladım kullanmaya. Biaga probiyotik. bilmiyorum ne zaman etki eder3 haftalık olduktan sonra gündüz hiç uyumamaya başladı. neden böyle oluyor bilmiyorum. gazını çıkarıyorum rahatlıyor. üstten gaz zor çıkıyor. alttan çıkarıyor genelde. bazen çıkaramıyorum. 1 saat uğraşıyorum.belkide tam çıkmıyor. karnı genelde gurul gurul. çok zorlanıyorum. gece uyuyor sadece. bide gündüz memedeu uyuyor 15 20 dk 4 5 kere felan. yatağa koyunca 5dk sonra uyanıyor. ne yapmam lazım. :woozy_face:

Senin gündüz uyumuyor benimki hiç uyumuyor valla

kaç aylık bebiş

Ama gaz da tam 20den sonra başlar diye biliyorum ben de maalesef bi süre gaz sancısı çekiyolar böyle çıkarsanız da

26 günlük canım . 1 haftadır ne gecemiz var ne gündüzümüz.
Memedeyken bağırıyor ağlıyor uyuyunca max. 45 dakka sonra yine bağırarak uyanıyor