Uyku sorunu

Bebeğim akşam 7den gece 2ye kadar uyumuyor. 1 bucuk aylık ve haftalardır bu şekilde. Ne yaptıysam düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

Yatmadığı zamanlarda ağlama, ıkınma, huzursuzluk var mı? Ve gündüzleri sık uyuyor mu

Gazlı bir bebek, akşamları genel olarak huzursuz. Gündüzleri de 2 kez 2 saat kadar uyuyor

Miniğiniz gazdan dolayı uyuyamıyor olabilir. Karnı şiş ve sertse sancısı var demektir. Gündüz duş aldırın. Ardından bol bol masaj yağıyla gaz masajı uygulayın. Her emzirme sonrası mutlaka alt ve üst gazını çıkartın. Beraber oyun oynayın.Vakit geçirin. İyice yorulur. Akşamda 7 veya 8 gibi uykuya geçirmeye çalışın. Uyku düzenini de şimdiden oluşturmuş olursunuz

Merhaba herkese, bebeğim 45 günlük. Sürekli gece 2 gibi uyku rutinimiz başlıyor 2-3 saatte bir uyanmalı şekilde öğlen 12ye kadar sürüyor. Aa ne güzel bütün işlerini halledersin diyenler olabilir. Sadece kucakta uyuyor… Ama öğleden sonra heleki akşam hiç uyumuyor. Bu rutini nasıl düzene sokabilirim. D vitaminini de sabah veriyorum.

2 ay 1 haftaligiz hala düzen yok 2 tane büyüttüm yasindan sonra falan biraz duzen oluyor

Arkadaşlar kızım 6aylık ama gece sürekli mama için uyanıyo sizin bebekler kac kere uyanıyo

Benim bebeğim de oyle 3 4 kere uyanıyor

1 Beğeni

Bizde de durumlar aynı:disappointed_face:

1 Beğeni

Senin daha iyiymiş biz bi 6kere fln uyanıyoz

Benim bebeğimde aynıydı belki 1saat arayla kalktiğini biliyorum mamayla doymadigini farkettim ve biraz mamasını içine organik kavrulmuş bebek irmiği kattım sulandirarak mama gibi benim bebeğimde 6 aylık ve bu şekilde yaptım artık sık sık uyanmiyor gece saat 9 gibi uyuyor gece 1 de kalkıyor mama veriyorum sonra 4 de uyanıyor ozamanda emziriyorum bazen yine mama veriyorum en sonda 7 buçuk gibi kalkiyor en azından bir kaç gündur böyle gidiyoruz bakalım devam edicekmi sende dene istersen mamasinin içine birazcikda zeytin yaği koy kabız etmesin eğer denersen

1 Beğeni

@Hümeyra yaa onu duymamıştım hıc ee irmik öyle diri kalmıyo mu pekı

İrmiği zeytinyağinda kavurdum iyice sonrada biraz kaynamış sudan koyup robotta çektim 30 ml kadar irmik geri kalanı bebeğin nekadar mama yiyorsa okadar su koy sonrada mamasını ekle benim bebeğim severek içiyor güzelde kilo aldı bu sayede gecede rahat uyuyor çok şükür

1 Beğeni

Uyku konusunda değil de kiloyu desteklemek için deneyeceğim bunu koydugunuz mama miktarını degistiriyor musunuz peki?

Yok canım mama miktarını aynı koydum

1 Beğeni

Bugün deniyorum bakalım uykusu nasıl olucak umarım biraz uzun sürer uykusu

Benim bebegimde sadece memede uyuyor beşiğe koyduğum an uyanıyor veya en fazla 15-20 dk içinde uyuyor uyanıyor. Sırf uykusunu alsın diye kucagımda uyutuyorum mecburen. Gece uykusuna da 01.00 dan once geçmiyor asla. Suan yapabilirsem gece uykusunu en geç 11-12 ye almak ama nasıl yapacagımı hiç bilmiyorum onerisi olan varsa acıgım​:slightly_smiling_face:Bebegim 4.5 aylık

Kizlar merhaba. Bugun kızım 2 aylik oldu ama bazen uyku da problem yaşıyoruz. Cok uykusu olmasina rağmen yetişkin insn gibi ayakta duruyor. Emziriyorum karnını doyuruyorum ama yine uyumuyor. Ne yapmalıyım elim kolum bagli kaldı

1 Beğeni

Abla benim kızım da 2 aylık Hatta 2 aylık 3 günlük 2 aya girdiğimizde beri gündüzleri genellikle oyun istiyor emiyor emiyor duruyor ya beşiğinde oyun oynuyor Yani bütün gibi bebeklerde gelir herhalde Benimki gece uyuyor bu ara gündüzleri uyumuyoruz geceleri uyuyoruz Biz seninki sadece gece gündüz mü uyumuyor yoksa Gece uyuyup gündüz uyumuyor yoksa gündüz uyuyup gece mi uyumuyor

1 Beğeni

Benimki gece uyuyup gündüzleri uyumuyor oyun oynatiyorum yine agliyor farkli aktiviteler yapıyorum yine ağlıyor ne yapcami şaşırdım

1 Beğeni