Kızlar bebeğim 6 aylık olmayı üzere diş etleri de şiş yaklaşık 1 aydır sadece anne sütü içiyor ek gıdaya tam başlamadık henüz sadece tadım yapıyoruz. Geceleri saat başı uyanıyor. Uykusuzluğa dayanamaz hale geldim. Gece uyanınca sadece emip uyuyor anne sütü yetmiyor olabilir mi uzun uyuması için ne yapabilirim tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Diş sancısından uyandığını düşünmüyorum çünkü uzunca ağlamalar huysuzluklar olmuyor memeye geldiği gibi huysuzluk bitiyor emiyor uykuya devam ediyor ama sadece idare ediyor sanırım anne sütü. Mama içiremiyorum Süt ürünleri alerjisi var. Alerjisini özel mama yazdı doktor onu da içmiyor tadı kötü olduğu için
Benim bebegimde yedinci ayından beri geceleri saat başı bazen iki saatte bir uyanıyor. Ben sorunu çözemedim..
Malesef kızım 11 aylık oldu bazı geceler çok daha sık uyanıyor 3 saatte bir uyanırsa şükrediyorum. Mama içirip yarçtırdığım zamanlarda da uyanıyor yani açlıkla alakası yok gibi geldi bana. Memeye çok bağlı olduğu için sürekli uyanıp onu arıyor.
Şu an alerji dışında gerşeyinşz ay ı brbim bebeğimle 5 buçuk aylık ve maalesef geceleri bizde böyleyiz bende bekleyim bakalım çözümü olan varmı (Allah sabır versin)
Bi arkadaşıma danıştım bugün bu konuyu kendi kızı 2 yaşına kadar öyle devam etmiş. Sanırım psikolojik destek almamız gerekecek ![]()
Evet sanırım açlıkla alakası yok. Mecburen sabır edecez sanırım
Emzik tutuyor mu bebeğiniz
Yok ya defalarca verdim omu da almıypr
Off ne diyorsun![]()
Ben de bir türlü tutturamadım Emziği maalesef. Emzik tutsalar daha kolay olabilirdi işimiz
Belki de![]()