Uyku sorunu

Merhaba kızlar. Bebeğim 9 aylık beşikte sallayarak uyuyor. Uyku eğitimi aldım ama sallamayı bırakamadık. Geceleri 1-2 saat arayla sürekli uyanıyor emiyor sallanarak uyuyor. Sabah 6 da güneş doğsun anında uyanıyor ve ben bu durumdan çok yoruldum. Deliksiz uyku için denediğiniz ,bir öneriniz var mı? Uyku damlaları varmış bitkisel son çare onu denemeyi düşünüyorum

Alla alla uyku eğitimi neden yaramadı acaba

Uyku eğitimi aldığınızda destekleri bırakmanız gerekiyor niye öyle oldu ki :confused: her bebekte işe yaramıyor demekki. Benim de oğlum 7 aylık emerek uyuyor maalesef

Sallanmadan uyumaya alışamadı. Tüm gün uyumadığı oldu sallanmadığı için. Şuan ben de geceleri emerek uyutuyorum ama gece illa sallanmak istiyor. Gündüz beşikten başka bir yerde uyumuyor. Dünden beri gündüzleri ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum

Biraz sabirli olman lazim canim sonunda pes edecek bir iki gunde alisamaz zaten sallanmadan uyumaya gece beslenmesinide birakmasi lazim uyumasi icin anne sutu alan bebekler mama icin bebeklere gore daha cok uyaniyo gece emzik niyetinede kullaniyo memeyi. Birde odaniz karanlikmi gerekirse isik gecirmeyen perde alin