Uyku tulumu

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı 5 aylık bebeğim gerekli mi sizce evimiz ortalama 18-19 derece kaç tog alınmalı üstünü çok açıyor

Evet almalısınız. Bebekler icin olan ideal sıcaklığın cok altinda. 18-19 derece icin 2,5 tog almalısınız.

Yani şuanda 23 derece kışın 18-19 olur diye düşündüm 23 derecede kaç tog giymeli

21-24 arasına 1 veya 1,5 tog yeterli oluyor. Ben 1,5 tog alip içini ince giydirmeyi planlıyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık :cherry_blossom:

1,5 aylik :white_flower::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Biz 23 derecede 1 tog kullaniyoruz bi tane kisa kollu zibinla birlikte. 20-24 derece icin 1 tog yeterli genel olarak. Kış icin 1.5 tog aldim muhtemelen onu kullaniriz.

1 Beğeni

Merhaba yaz kış farkediyor mu evin 22 23 derce 1 mi 1 buöum tog mu almakıyım

Tog değeri çizelgesini aşağı koyuyorum.
Sizin evin derecesine göre 1 tog yetiyor ama içine kırmızı nokta koyduğum kısa kollu zıbını da giydirmelisiniz.

Zıbın giydiririm de biride 1 tıg düşük kalır demiş

??? Bakar mısın

23 derecede yalnizca bir tane zibin ile kullanıyordum, havalar soguyunca evimiz 19-20lere dustu, ince pijama takimi + zibin ustune kullaniyoruz. 1.6 tog kullanirsam sadece zibin ile yatiriyorum. 1 tog yeterli ama 20-24 arasi evler icin. Yazin tog degerli tulum giydirmem muhtemelen.

1 Beğeni

Şıan 1 tog yeter o zaman bana dimi 23 derece gece zıbın ile yatırırım

Evet 1 tog her turlu isinizi gorur

1 Beğeni

Çok sağolun iptal etniyim o zaman ara ara gece bakayım mı terleme soğuma yapıyor mu dşye birde çaorapsız mı aizin çorap hiydşriuor musunuz

Bakin ensesinden ve govdesinden kontrol edin, bizimkiler patiksiz ve corap da giydirmiyorum ama sadece diz altlarina kadar ortuyorum üstünü, cogu zaman onu bile istemiyor.

1 Beğeni