Uyku tulumu

Kızlar bende 12-18 aylık LC Waikinin uyku tulumu var ama tog değerini hediye geldiği için bilmiyorum. Bugün bir ara bebeğime giydirdim ve baya sevdi rahat etti. İki sorum var şimdi.

1. Bebeğim 2 aylık ama tulum büyük giydirsem mesela soğuk tutar mı? Tulum büyük olunca bebeğim üşür mü
  2. Soruyu yazarken unuttum :joy:

@admin senin bir fikrin var mı ?

Ben sadece tulum ile uyutuyorum, 1 tog uyku tulumu 24-25 dereceye uygun…İçine ince bir badi ile giydiriyorum, gece üstünü çok fazla açtığı için tulum almıştım…2.5 aylık ama tulumu 9 aylık e-bebkte daha küçüğü yoktu ve sadece bir defa katlıyorum el ve ayaklarını, iyiki de büyük almışım çok hareketli çok rahat hareket ediyor içinde, usumuyor çocuk bu arada

Bende bugün ilk defa giydirdim hediye geldiği içinde tog değerini bilemedim ama ince gibi durmuyor ama ilk defa olacağı içinde altına zıbın ve tulum giydirdim gene hatta şimdi üstüne ince bir pike örtsem mi diye düşünmüyor değilim. Aslında sıcak hasta eder bunu da biliyorum ama üşür diye korkuyorum

Bizimki oldukça ince, eğer size ince gibi gelmiyorsa sadece içine zıbın giydirin, evinizin sıcaklığını bilmiyorum bu arada ama bebekler serin ortamda daha rahat uyuyor… Ben çok rahat ettim dediğim gibi hasta olmadı çok şükür ve bebeğimin uyku süresi arttı geceleri uyanmiyor kendi kendine, ben uyandiriyorum beslenmesi için…Bence deneyin, korkmayın derim :blush:

Odanın sıcaklığı en düşük 22 derece oluyor

Bu uyku süresinin uzaması benimde dikkatimi çekti.

Bir de internetten baktım orta kalınlıkta diyor ama tog değeri yazmamış. Orta kalınlık sizce kaç tog olabilir

Evin derecesi burada onemli 24 derece ve üstüyse içine tulum giydirmek fazla olur. Cok sıcak olursa bebek isilik okur ayrıca nefes almada zorlanır bence. Sizin yerinizde olsaydım saat başı kontrol ederdim ilk gün için tulumu açıp gövdesini ayaklarını ve sırtını kontol edin sıcaksa üşümüyor demektir. Zıbın ve alt pijama ile deneyin ilk gün bakalım nasıl oluyor… 2 tog tulumlar kalın oluyor epey elyaflıysa zaten daha net anlasılıyor. Sizdeki muhtemelen 1 tog

Şuan uyuyor içinde zıbın ve tulumla ama çok vücudu çok da soğuk değil tam sıcakda değil gibi