Uyku tulumumuz patiksiz uyurken çorap giydirmelimiyim 4 bucuk aylık bebeğime
Çorapsız yatırmak daha sağlıklıymış o yüzden ben çorap giydirmiyorum
Genis sıkmayan bir corap giydiriyorum ben, diğer türlü ev sıcak olmasına ragmen ayagı usuyor. Usurse de karın agrısı gazı olur o yüzden ben giydiriyorum.
Hayır canm bebeğe uyku tulumu al ve patik vs kullanma bebeğin rahatı için kendimiz nasl giymiyorsak bebeklerde bizim gbi
Ayakları usumez mi uyku tulumunu ben giyip yatsam ayaklar boşta sonuçta üşür mu diye düşünüyor insan
Corap giydirmeyip ayaklarina kadar ortuyorum ben tabi ortu, battaniye vs besikte bulundurmak da saglikli degil ama dediginiz gibi bizim de ayaklarimiz ciplak ama sonucta uzerimizde yorgan vs bir sey oluyor yoksa ayaklarimiz üşür gibi geliyor bana da.
Ben giydiriyorum uyku tulumu giyince ayakları çıplak kalıyor. Gündüz uykularında battaniye örtüyorum çoraplarını çıkarıyorum rahat etsin diye.
çorap sız uyutmak daha saglikli dediler o yuzden çorap sız uyutuyorum hep
Sadece 1 gün çorapsız yatirmayi dene üşümediğini göreceksin ben sivasta yaşıyorum ve gece evimiz soğuyor, buna rağmen bebeğime çorap giydirmeden yatırıyorum. Evet ayakları açıktayken hemen soğuyor ama yatağın içindeyken soğumuyor. Gece emzirmeye kalktığımda kucağıma alıp hemen ayaklarina bakıyorum inan en sıcak yeri orası oluyor. Yataktan çıkardığımda ayaklarının soğuk olduğuna hiç rastlamadim. Ben uykuya daldıktan sonra çıkarıyorum çoraplarını, uyutana kadar üşümesin diye.
Edit: uyku tulumu ile unuttuğunuzu yeni farkettim ,ben yorganla uyutuyorum. Dışarda olan ayak üşür tabi.
Bizde 5 aylık olduk bugün yavaştan çorapları uyurken cikarmaya başladım valla 2 tane üst üste giydiriyordum ev 22-24 arası ama işte korkuyodum 2-3 gündür deniyorum sıcacık ayaklari maşallah şimdi hedef tek pijamayla uyutmak bakalım
bacakları soğuk oluyor onu bidahaki ay başlarım sNirim
Geçen bir video izledim çorapsız yatsınlar die bende ilk zamanlar ince giydirip çorapsız yatrdım gazından çocuk perişan oldu giydirdim ısındı yattı ayağı sıcak tut kafayı serin diyede bi söz var bence doğru siz deneyip ona göre giydirin yada giydirmeyğn ama bnm bebeğim üşüdü 24 derece odada üstüde örtük yani her doktorunun dediğini yapcaz die bişi yok tecrübede önemli