Uykuda mırıldanma sesi

5,5 aylık bebeğim gece uykularında cok mızıldanıyor sanki rüya görür gibi sürekli ses çıkarıyor ve sonunda bağırarak ağlıyor. Hmmm hmmm diye sesler çıkarıyor ağlıyor sonra, kucagımıza alıp sakinleştirmeye çalışıyoruz ya da meme veriyorum oyle susuyor bazende yatarken vücuduna pıtpıt vuruyorum koluna ya da göğsüne oyle susuyor bazen de işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan varmı arkadaslar lütfen yardım edin içim gidiyor neden böyle oluyor(2-3 saatte bir uyanıyor bu sekılde)

Sık olmasını bilemedim canım ama bizimki halen arada yapar Rüya görüyor sanırım kızıl kıyamet ağlıyor susturmak zor oluyor sayıklıyor gibi inliyor sanki ayilamiyor gibi dua oku sende Rabbim her türlüsünden korusun

anlattiginiz gibi sanki sayıklıyor gibi inliyo gibi böyle​:weary_face::weary_face::weary_face: 1 haftadır bu sekılde, üşüyo desem değil sıcacık karnı tok bilmiyorum noluyor​:weary_face:

Biz onu sanırım 1. Ayından sonra yaşamaya başladık. 3 ay oldu hala yapar. Arada böyle inler,ses çıkarır. Kaş çatar ağlıcak gibi olur bazen de ağlar. Hele geçen bir çığlık attı gece nasıl kalktığımı bilemedim. Ben bile korktum. Aldım sakinleştirdim fln.Reflekslerinimi kontrol edemiyor bilmiyorum.

Offf Allah yardımcımız olsun :face_holding_back_tears:sebebını bılmeyınce cok geriliyorum ya

Ama araştırma normal diyor anlam veremedim.Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim :smiling_face_with_three_hearts:

Gazı oluyor mu ? Ya da diş sancıları olabilir. Üzülme her bebek bi keşif gerçekten çok zor Rabbim kolaylık versin hepimize ama üzülme büyüme aşamalarında oldukları için olabilir benim bebeğimde de oldu ara ara olur üşüttüğünde bağırsak sıkıntısı olduğunda yaptığını farkettim bu dönemde biraz fazla emzir eğer emiyorsa bize ihtiyaçları var :smiling_face_with_three_hearts:

Evet gazı oluyor ama gazı hep vardı boyle sesler cıkarmazdı:smiling_face_with_tear:büyüdükce degısıyor sanırım

Bilemiyoruz ki gelişimle ilgili mi diş sanmam çünkü Rüya işi bnce doktora sorarsın bir gene

Sağol canım