Uykusuz anneler kulübü

Bebişleri geceleri uyku yüzü göstermeyen anneler kimlermiş bakalım :slight_smile:

4 Beğeni

Beeen :disappointed_relieved: Çocuğumun ne gece uykusu ne de gündüz uykusu var

Ay bende bende iki gündür çok huysuzuz​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

2 gündür ne gece ne gündüz uyuyoruz 5 dknuyuyup kalkıyor

1 Beğeni

Bennn ne gunduz uyutabiliyorum ne de gece tahammulum kalmiyor ama daha bebek iste kizsam yuzume bakıp gülüyor cok yorucu bir yolculuk.

2 Beğeni

Sabah ezanını okuttuk bakalım yeni daldı. Beynim patlayacak gibi uykusuzluktan

1 Beğeni

Ben uykusuzluktan mahvoldum

Hala uyutmaya calisiyorum sabah 6 dan beri 40 dk uyumamistir

Allah yardımcınız olsun uyumayan bebek gerçekten çok zorlayıcı, hem bedenen hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyor.

Bennnn iki gündür mahvediyor beni sürekli ağlıyor

Bu hafta kızım ne gündüz ne gece uyudu dün gece 12 de anca uyudu ama ılk defa 7 ye kadar uyanmadı bende uyanamamısım gece hiç emzırmedım sabahta korktum saatı görünce ama bıryandanda Bırsey olmaz diye kendımı avuttum dınlenmısım

Benim ki gündüz uyuyo gece uyumuyo huzursuzlanıyo 1 haftadır uykuya hasretim

Benmişim :sob::rofl:

Benim de öyle doğumdan sonra 48 kiloya kadar düştüm

Sutude etkilermi acaba bu uykusuzluk uyuyamiyorum diye dolu dolu olmuyor goyuslerim sanki bende hicc uyumuyorum en fazla yarim saatt :sob::pensive:

Benimkide ayni son bir haftadir

1 Beğeni

Sahi uyku neydi :smiley::smiley:dört ay ollacak uykusuzluktan vanpir gibi gözlerim kanlı dolaşıyorum ahh ahh bazen diyorum neden yaptım yüzüne bakınca gülüm suyor iykide yapmışım diyorum rabbim tüm bebislerimizi korusun gün gelir uyumaktan bile sıkılırız dayanin kız celerim dayanin​:smiley::smiley::smiley::joy::joy::joy:

2 Beğeni