Arkadaşlar kızım 2.5 aylık neredeyse 20 gündür gece 3.30’dan önce uyumuyor öğlen 3 de uyanıyor 3.30’a kadar uyumuyor haliyle çok huysuzlanıyor, deli gibi ağlıyor ama uyumuyor da. Gazı yok, ağrısı yok oturup sohbet etmek istiyor, laf dinlemek, evin içinde gezmek istiyor ne yapacağımızı şaşırdık. Çok yoruldum bunun bir çözümü var mı? Geçecek mi?
Bnm kizimda 4te uyaniyodu konusulmak ilgilenilmk istiyodu hic sasmazdi bouleydi ayni saatler ama duzeliyo suan 4 ay 12 gunluk artik neredeyse geceemmeye bile uyanmiyobazen sabah uyanio tabi 6 veya 7 eylendirin oyunlar oynayin biktirin yorun biraz masaj fln yapin tekrar uyutnsya calisin malesef bn saliyodum hamak besikte osekiluyurdu
Öyle uykusu geliyor ki bir yandan da ağlıyor ama uyumakta istemiyor, çıldırıcam
şuan çok küçük annesi dünyaya adapte olmaya çalışıyor. neler yaşıyor Allah bilir gelişimsel olarak kuzum. Sen sakin kalmaya çalış emin ol geçecek. kızım 4 aylık uyuyor saat başı mesela gece uykusu çok iyi MaşaAllah zamanla her şey rayına oturuyor. bir de senin stresin bebise geçiyor bunu unutma. kızma uyanırsa uyumazsa sev. gecicek kuzum felan de rahatlar ninni söyle. büyüyünce eminimki o geceleri özleyecegiz. önemli olan senin sakin ve mutlu olman … rahat olmaya bak
Çok haklısınız çook ama işte uyku basınca neyse şükür halimize
Bizde 2 buçuk ayligiz ayni durumdayız benim 2 tane de okula giden oğlum var hep konusmak kucakta gezmek istiyor altini acmak icin uzatinca bile kiyamet kopuyor