Merhaba anneler 3 gun sonra 5 aylik olucak kizim son zamanlarda uykuya zor geciyo surekli ya battaniyesini yada kiyafetini yuzune getiriyo bu seferde nefessiz kaliyo yuzunu baya kapatiyo yada battaniyeyle cebellesiyo tepiniyo ben aciyorum o cekiyo uykuda kaciyo iyce ustu acik yatsa usur napicam sasirdim bi akil verin
Karanlık ortam istiyor olabilir mi yada sarılmayı deneseniz belki sizi istiyodur sizin yerinz battaniyeyi kullaniyodur
Uyku tulumu kullanın, battaniye gibi bişeyi de eline verin ya da bi uyku arkadaşı verin bence
Gecede aynisini yapiyo canim gece odamiz baya karanlik oluyo ama aynisini yapiyo. Sabahlari beraber yatiyoruz hic hoslanmiyo sarilmakdan kucakda bi yatar pozisyonda asla durmaz uyku arkadasimi istiyo anlamadim battaniyeye sarilir gibi yapiyo cunki ama uyku arkadasinada nasil alisir nasil bisey alinir bilemiyorum
Uyku tulumuda giydiremiyorum su icinde kaliyo evimiz cok sicak uyku arkadasi benimde aklima geldi buraya yazinca .
Banada uyku arkadaşı istiyormuş gibi geldi müslin olanlardan alabilirsin onlar nefes alıyor tehlikeli değil diğerlerine göre
Bi arastiriyim canim saolasin muslin hic duymamisdim amigurimi varda taş gibi oda
Kiz ayni benim bebek . Benim bebek de sarilmayi sevmiyor .benim kiz ustune ortmeyi birak battaniyeyi kemiriyooda cebelesir oda cok ustune ceker .emin ol karanlik ortam istiyor gecede bnm bebek oyle oldugu ocin unce muslin ile kundak yapiyom kollarini . Bataniyyi de iyice sıkıştırıyor um . Cozumu boyle buldum ben sahaba dogru aciyom gunduz de uyurken karnini na kadar ortuyom battaniyeyi .
Oy prensesss massallah. Bacim gece bende ustunu ortup besigin kenarlara skistiriyom ucunu tutup cekiyo yinede ayaklarini kaldiriyo depiniyo valla uykuya zor geciyoz. Kollarini kundak denedimde durmadi baştan aliskin degilya bacim amann. Evde sicak ondanmi bunaliyo anlamadim gitti . Karanlikdada aynisini yapiyo. Ustunu ortmeden salliyom bu seferde usur diye korkuyom
Biz gece kombinin derecesini kısıyiruz . Ayakalrini kaldirip tepinmesi normal bnmki uykuda bile tepiniyor ayaklar havada geziyor valla
Gece bende kisiyom bacim yoksa uyunmuyo valla bide surekli kafayi kaldiriyo uykuya gecerken zilli kizlar
Benimkide oyle . Uyurken bile kafasini kaldiryor 1 dk bile tutabiliyor . Uyuyunca ani bi ses duysun gozunu acip kafayi kaldiriyor sonra tekrardan uyuyor