Kizlar iyi geceler. Bebegim 1 aylik 12 saattir uyumuyor kafayi yemek uzereyim. Surekli ağlıyor. Gaz damlaladri denedim altı temiz karni tok. Sebebi ne olabilir lutfen yardim edin
Uykuya geçemiyor bazen benimki de öyle. Uyumayınca ben de stres oluyorum. Bu da ters etki yapıyor çocuk hissediyor. Öyle zamanlarda açıyorum sakin müzikler ninniler. Alıyorum kucağıma. Perdeleri kapatıyorum ikimiz de sakinleşiyoruz. Daha kolay dalıyor.
Sağ olasin canim deneyeyim. Mahvoldu ya aglamaktan
Benimkide öyle uykuya direniyor uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor ama böle sabaha kadar uyumadığı gün burnunda sümük varmış anlayamadım sonra baktım ki dolu temizledim rahatlayıp uyumuştu
Biz de 42 günlük olduk bizim de uykularımız da bir değişiklik var özellikle gündüz uykularına geçiş yapamıyoruz Uykuya dalamıyor şu an sabahtan beri uğraşıyorum uyutuyorum yerine koyuyorum 5 dakika sonra kalkıyor
Ahh benimkide öyle sabahtan beri anlam veremiyorum dalıyor uyuyor koyuyorum hop gözler açılıyor ne yaptıysam olmadı şuan kucağımda uyuyor benimkide 41gunluk
Bu günlerde normal sanırım Çünkü herkes bunu yaşıyor
5.hafta atağıymış ondan sanırım
Reflu yatagi kullan dizinde salla hic yerinden kaldirma uyuyunca
Reflu yatagi kullaniyorum canim.
Bebegi uyumayanlar bunu bi deneyin bununla birazcik olsun sakinlesti
Kızlar o kadar çok yorgunum ki haftalardr bu kız durmuyo sürekli uyanık uyumamak için direniyor on dk uyusun diye saatlerce çaba gösteriyorum ama banamısın demiyor mal gibi dolanıyom etrafta afedersiniz ne yedğmden bişey anlıyom ne içtiğimden bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum ama ne zaman rahatlayacam bilmiyorum ama gerçekten sabrımın sonuna geliyorum hem ev işi yemek bebek yetişemiyorum artık o kadar temiz titiz bir insandm şimdi yere iki gırgır etsem şükrediyorum olabildiğince yapmaya çalışıyprum ama yanından ayrldğm an ağlıyo bi bnm kızım mı böyle cidden saatlerce ağlayıp bağırmak istiyorum napacam bilmiyorum nereye kadar devam edecek bu böyle
Ayy bi hafta önce öğlene kdr 10 dk uyuyodu 6 da kalkıp benden sana tavsiye giyin üstünü al evladını at kendini dışarıya arada kaynayıp gidiyo bn artk öle yapıyorum uyuyo uyanıyor anlamıyorum valla
O kadar uykusuzm ki inan halim yok bnm için dışarısı artık kaynanama kadar gidip gelmek gezmek tozmak yalan oldu hepsi geride kaldı artık kızım da durmuyor ztn dışarda da üç dört haftadr böyle ama sabır yok artık banyoyu seviyordu eskiden rahatlardı ama bi kaç degadr suyu görünce bile ağlamaya başlıyo napcam bilmiyorum kafayı yicem
Canım destek alsan bi kaç saat kaynanan baksa yada başka bi yakının ne durumda olduğubu az çok tahmşn edebiliyorum inşallah biran önce geçer
Bebeğin kaç aylık canım 4ay 6günlük olduk sürekli bağırıyor inan bende öyleyim ev bildigin savaş alanı her gün toz alan 1gun arayla ev supururdum şimdi savaş alanı çöp ev gibi yemeği bile zar zor yapıyorum eminim ki tüm anneler bu durumu yaşıyor yeri geliyor makinede ki çamaşıri çıkarıp asamiyorum ertesi gün tekrar yıkatmak zorunda kalıyorum sadece ilerde biraz daha hafifliycek ama gecmiycek cunki bizler anneyiz ömrümüz boyunca bir elimiz onların üzerinde olacak 4.ay atağı bitince rahatlarım diyorum 6.aya gelcek dış basliycak biraz büyüyecek emekleme yürüme sonra okuluydu cevreydi dış ortamdan korumasiydi diyorum kendime ama asla gecmiycek biliyorum imkanın varsa hava güzelse al dışarı çık dışarı ciktigima ağlaya ağlaya perişan ederdi beni tramva olmuştu artık normalde ama dün gunesi gordukce mayisip uyudu bir dene istersen belki iyi gelir yada balkona falan çıkar
Ay benim kızım da 11 aylık. Jet hızıyla emekliyor. Ve girmediği delik yok. Sürekli hareket halinde ve asla oyuncaklarla oynamıyor. Bütün çekmece dolap kirli sepeti ne bulursa dışarı döküyor. İki dakka gotunun üstüne oturmuyor. Annem geldi haftasonu illallah etti kadın. Ben buna hayatta bakamam bu nasıl çocuk dedi. Allah’tan yoruluyor da uyuyor uzun uzun. Yoksa işim yaş
Bizde 4 aylığız aynıyız makineden giyinip bidaha yıkuyoruz merak etme geçiçek gece 1 saat bağırıp çsğırıp ağladı
7.5 aylıgız iki haftadır gecem gunduzum yok aglama krizleri tutuyor gece uykusunda bile aglıyor ne yapsam susturamıyorum diş agrısı diyorlar ama simdiden bittim tukendim.Allah yardımcımız olsun..