Merhaba bebeğim 37 günlük uyumak için her seferinde memeye gelmek istiyor sonrasında kucakta devam etmek istiyor asla beşiğinde ana kucağında uyumuyor uyumadığı zamanlar sürekli huysuz ve ağlıyor bu durumu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor olabilir?
Cunku sizin kucaginizda sizin kokunuzda kendini guvende hissediyor nasil duzelebilir bilmiyorum giydiginiz kokunuzun sindigi bir kazaginizi koyabilirsiniz yatagina
Ben 82. Günden bildiriyorum. Kızım 1 haftalıktan beri böyle. ben her şeyi denedim. Hiç bir işe yaramadı. 3 ay olmasını ve mucizevi bi şekilde düzelmesini bekliyorum.
Bizde 37 günlüğüz ve aynı durumdayız uyumadığı zamanlarda o kadar mutsuz ki onunla birlikte benimde enerjim düşüyor şuan hiçbir şeyi anlamadığı için yapması gereken emmek ve uyumak dışında aradaki hiçbir aktivite ilgi alanına girmiyor
Biz 82 günlüğüz benim kızın son 1 haftadır falan keyif alıyor bişeylerden. Kartlar, gölge oyunları falan
3 aydan sonra tam anlamıyla hayata adapte oluyorlar tam sevmelik zamanları başlıyor
3 buçuk aydan bildiriyorum mucize beklemeyin daha beter olduk
Yaa öylemi gece uykuları damı uzamadi bizimki az uyuyor bu aralar 36 günlük gazda sona erdimi
Gazımız hala var gece ilk uykusu 2 3 saat digerleri kissa kisa karanlikta uyaniyor ve sabahlıyoruz
Kakası mukuslu veya sümüksü mü?
Bnm ki üç aya kadar iyidi üç gün önce 3.ayını doldurdu daha beter oldu eskiden gündüz uyumaz gece uyurdu şimdi ne gece ne gündüz mahvoldum resmen
Aynen kesinlikle
Büyüdükçe uykuları zaten azalıyor birde diş zamanı gelince iyice zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun