2 günlük daha bebeğim saat 4 oldu saat 10 dan beri sadece emiyor ve emerken uyuyor onun harici hiç uyumuyor hep memede olmak istiyor hiç uyumadım ne yapmam lazım normal mi bu durum
Çok normal benimde bebeğim 20 günlük aynı durumu yaşıyoruz bizimki 2. Gününde uyumadığı gibi deli gibi ağlıyordu
Emerken uyuduğu sureçde uyuyo olarak sayılıyor ayrıca daha 2gunluk kendini anne karnında sanıyor aktif mi emiyor pasif mi ona bakın pasif emdiginde memeden çekmeyi deneyin 6ay 21 günlük oğlum ara ara emerek uyuyup uyanıyor
Benimki de öyle memeden çıktığı an ağlamaya başlıyor.
Emmesi pasifse emxik verebilir sin
Devamlı emiyor gece boyu 5 saatin 4 buçuk saati memedeydi
Bebimde ayn olmuştur emzik vedim 1 seferlik
Bugün aldıracağım inşaAllah birde onh deneyim teşekkür ederim canım
Daha sonra düzene mi girdi yoksa tek seferlik mi verdin sadece
1-2 gün olmuştu sonra düseldi ve bidaha emzikte almadı
Ama şöyle düşün yeni dümya dertlerş çok fazla bol bol sarıl gezin emme sadece doyma değil duygusal bi bağ aynı zamanda
Anladım canım hayırla bizimki de bir şekilde yoluna girer inşaAllah
Girer girer sen stras yapma alışıcak dünyaya
Doğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederim. İlk bebeğimde böyle şeyler yaşamadığım için bir sorun mu var diye düşünüyordum. Biraz biraz geziniyorduk ama bundan sonra fiziksel teması arttırırım çok teşekkür ederim ![]()
Amin canım inşaAllah çok sağol ![]()
Vazı bebrkler daha çok ilgi ister benim kuzenim annesi Emzirirken bile konuşmasını başka yere bakmasını istemez mesela
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyğt inşallah bebeğinş![]()
Allah bizlerin yardımcısı olsun valla çok zor ![]()
Amin canım Allah razı olsun sende inşaAllah Rabbim göz aydınlığı etsin evlatlarımızı ![]()
![]()
Aç olsa bile o kadar emmez ki büyük ihtimalle pasif emiyor ve emerken uyuduğu için sen uyumuyor sanıyorsun ama emmerken 5 dk bile uyusa uyudu olarak sayacaksın emzik vermeyi dene