Uyumuyor ne yapmam lazım

2 günlük daha bebeğim saat 4 oldu saat 10 dan beri sadece emiyor ve emerken uyuyor onun harici hiç uyumuyor hep memede olmak istiyor hiç uyumadım ne yapmam lazım normal mi bu durum

Çok normal benimde bebeğim 20 günlük aynı durumu yaşıyoruz bizimki 2. Gününde uyumadığı gibi deli gibi ağlıyordu

Emerken uyuduğu sureçde uyuyo olarak sayılıyor ayrıca daha 2gunluk kendini anne karnında sanıyor aktif mi emiyor pasif mi ona bakın pasif emdiginde memeden çekmeyi deneyin 6ay 21 günlük oğlum ara ara emerek uyuyup uyanıyor

Benimki de öyle memeden çıktığı an ağlamaya başlıyor.

Emmesi pasifse emxik verebilir sin

Devamlı emiyor gece boyu 5 saatin 4 buçuk saati memedeydi

Bebimde ayn olmuştur emzik vedim 1 seferlik

Bugün aldıracağım inşaAllah birde onh deneyim teşekkür ederim canım

Daha sonra düzene mi girdi yoksa tek seferlik mi verdin sadece

1-2 gün olmuştu sonra düseldi ve bidaha emzikte almadı

Ama şöyle düşün yeni dümya dertlerş çok fazla bol bol sarıl gezin emme sadece doyma değil duygusal bi bağ aynı zamanda

Anladım canım hayırla bizimki de bir şekilde yoluna girer inşaAllah

1 Beğeni

Girer girer sen stras yapma alışıcak dünyaya

1 Beğeni

Doğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederim. İlk bebeğimde böyle şeyler yaşamadığım için bir sorun mu var diye düşünüyordum. Biraz biraz geziniyorduk ama bundan sonra fiziksel teması arttırırım çok teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

Amin canım inşaAllah çok sağol :two_hearts:

1 Beğeni

Vazı bebrkler daha çok ilgi ister benim kuzenim annesi Emzirirken bile konuşmasını başka yere bakmasını istemez mesela

Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyğt inşallah bebeğinş:heart:

1 Beğeni

Allah bizlerin yardımcısı olsun valla çok zor :sweat_smile:

1 Beğeni

Amin canım Allah razı olsun sende inşaAllah Rabbim göz aydınlığı etsin evlatlarımızı :palms_up_together::two_hearts:

1 Beğeni

Aç olsa bile o kadar emmez ki büyük ihtimalle pasif emiyor ve emerken uyuduğu için sen uyumuyor sanıyorsun ama emmerken 5 dk bile uyusa uyudu olarak sayacaksın emzik vermeyi dene