Uyurken çorap giydiriyor musunuz

Yok bacım çorapla uyutulur mu hiç kendin uyuyabilir misin asla bizim de ev 23 derece falan ona tulum aldım içi pamuklu içine zıbın uzun kol ince zıbın ve çorapsız don giydiriyorum külotlu çorap asla giydirmem uyutuyorum battaniyeyi de besige dümdüz sermistim üstüne bebeği koyuyordum ayak kısmına battaniyeyi ortuyordum bak şimdide sıfır kol battaniye tarzı tulum var canım onu aldım gayet kalın içine çorapsız don giydiriyorum tulumu çekiyorum bacaklar serbest oluyor çorap giydirme bebeğe

1 Beğeni

Ben bunun sıfır kol olanını aldım bunda rahat eder bebek içine de kalın giydirirsjn çorap olmucak şekilde

Ben giydiriyorum valla

1 Beğeni

Ay çok sağolun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::joy: içimi rahatlattınız

1 Beğeni

Ya ne bileyim ben de hiç çorap sevmem yaz kış giymem hatta sen bebeklisin artık giymen lazım dediklerinde bile giyemiyorum bebeğime üşüyor hissine kapılıyorum o tulumdan aldım çorap giydirmemek için çırpındı çırpındı hiç durmadı kollu olan olurdu belki onu hiç görmedim bu attığınız çok güzelmiş. Uyku tulumu ayaklı olsa asla giydirmem onun da ayaklısını bulamamıştım ama bu attığınızı çok beğendim bakayım bulursam durur bunda kollar serbest olunca

Battaniyenin iki ucuna da yastık koyuyorum , battaniyeyi hareket ettiremiyor öyle,koltuk altına kadar örtüyorum,şuana kadar bu yöntem işimi gördü uyandığında hemen ağladığı için bende uyanıyorum.

1 Beğeni

Aynen canım temudan bak sıfır kol ve kollusu var nasıl istersen içine yine ayaklı tulumlar var onu da giydirirsin maksat çorap giydirmemek cnm şimdiden al hem yaza kadar giydirirsin battaniye niyetine boyunu biz biraz uzun aldık 10 cm kadar uzun aldık çok iyi beğendim

Temudan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi ne kadar sürede gelir aldığım ürün gelir mi hiç bilmiyorum aslında bebek çantası falan çok güzel orda bi niyetlendim cesaret edemedim

Ben giydirmiyorum 3 aylikken gece uyutruken cikartmaya basladim

Valla herseyimiz ordan alıyoruz hem kaliteli hemde bu tulumu bulabilirsiniz vergiyle beraber Türkiye fiyatına denk geliyor sadece aynı hesap

Aynı fiyata geliyo ama çok çok daha güzel şeyler var