Bundan iki ay önce doğum yaptım dikişlerim vardı pansuman yapıyordum her gün bir gün dikiş harici başka bir yerde yırtık farkettim yeni olmuştu sanki jiletle hafiften çizdirmiş gibiydim. Daha sonra o iyileşti derken farklı bir yerde tekrar bir yırtık oldu tekrar bekledim merhem sürdüm iyileşti az önce oturunca yine bir sızı hissettim ve eyvah yinemii diyerek kontrol ettim ve evet yine bir yırtık. Kafayı yicem artık sadece oturmaktan ve emzirirken ağırlık olmasından bacağımı acmamdan kapatmamdan nasıl olabilir? Korkumdan daha ilişkiye bile giremedim hiç bir şey yapmadan yırtıklar oluşuyorsa biraz zorlamada neler olur diye. Sizde böyle şeyler olmuşmuydu yoksa bir benim mi başıma geliyor
Benim ilk doğum da üstüne oturduguma oldlmustu bitane patlakti dktora gittim dikis atmaya gerekyok dedi kiremle geçti ama sizin farklı bı gorunsenoz dktora hassas olduğu için dir yirtilmalar yada dikis iyi atilmamistir bilemedim
2 ayda nasıl düzelmemiş demekki zor iyileşen bi cildin var. Ben dikişlerimi üç gün hissetmiştim 1 hafta sonra dikiş olduğunu unuttum. Acaba kendine iyi bakmıyormusun yani tam iyi olacakken sert hareketler yapıyorsun geri başamı dönüyor.
25 gündür doğum yaptım dikişlerim olduğu gibi duruyor oturamıyorum canım çok acıyor ağlıyorum her gün. Krem olarak ne kullanıyorsunuz
Benim de hem içerden hem dışardan dikişim coktu. Çok zor iyileşti iki aya anca dikişler düzeldi. Ondan sonra da baya bı sure zonklama tarzında içerden ve dış dudaklarda ağrım oldu . Ama yeni yırtıklar oluşmadı. Kimsede de duymadım değişik bir durum. Otururken farklı yerlerin yirtilmasi çok zor yani . Derinizin çok zora gelmesi lazım. Acaba çok sıkı diktiler deriniz gergin mi kaldı da yirtiliyor.
Dikişlerim tamamen iyileşti. Bu bahsettiğim yırtılmalar dikişten bağımsız. Çok fazla oturunca oluyor anladığım kadarıyla ama ne alaka oturmayacaksamda ne yapacağım. Şaştım kaldım
Hiç bişi anlamadım korkumdan uzunca oturamiyorum bile
Yani bir ucudamı değmiyor dikiş yerine farklı yerlerdemi yırtılma oluyor?
Evet dikişle hiç bağlantısı yok. Derin olmayan sanki jiletle çizik atıp açılma yapmışım gibi. Bu üçüncü kez oluyor
Çok garip ilk defa duyuyorum böyle bişey hemen bi doktora görün bence